Aybuke_ Dun aksama dogru 5 ten bu saate kadar 2 ser dakikalik uykulari oldu fotil verdim yok banyo yaptrdm yok asiri gazli bi kizim var ama aglama krizlerine grmedgi halde saatlercr uyank neden sizinde boyle oldmu arkadaslar artk baska bisey varsa doye korkuyrm normalmi boyle olmasi ilk 20 gun cock uyurdu 2 saat guzel guzel aglama krzleri tutardi 20 gun bitti krizler azaldi ama uyku bitti yok uyumuyo 😞😞😞
Deletedmom324 Aybuke_ her zamanki sekil uyutun pusete koyun. Anne karni formundan kaynakli rahat ediyorlar. Ben 4 ay uyutttum
Gizemre Aybuke_ kundak yapın ellerini sarın güzelce o şekilde sallayarak uyutun bizde işe yarardı belki Gazıda vardır olur arada öyle karnına Sıcak havlu koyun yakmayacak şekilde ilk önce emziirn ama karnının tok olduğundan emin olun
defnesmoms Aybuke_ gazdan uyumuyordur sıcak tutun ayaklarını ben sıcaktan mayıştırıp öyle uyutabilirdm saatlerce uyumazdı gaz damlasıyla çözdük malesef
Nurr19 Aybuke_ benim kizimda öyleydi sabahlara kadar uyumazdi gazliysa sıcak tutun damlalarını saatinde verin YouTube da pedegoglarin onerdigi uyku müziği var onu da açabilirsiniz sakinlestirir
Senayemre Aglamiyorsa gayet normal bence bebekler sürekli uyumazki 18 saat uyurlar genelikle Gündüzleri daha az uyanık tut ki gece uyusun Benim kızımda öyle 40 günlük olduk alıstım artk
Deletedmom324 Senayemre gündüz ne kadar uyursa gece o kadar kaliteli uyur. Gündüz az uyutursanız yorgun düşer. Yorgun bebek uykuya zor geçer ve gece sık uyanır.
Yagizmomms Aybuke_ Canım benim ki 40 gün uyumadı ben zombi gibiydim. 40indan sonra birden düzeldi çok şükür.
[silindi] 2 gün önce kırkımız çıktı ilk defa dün 15 saat uyumadı mızmızlandı sürekli doktora götürdük üşütmüş deyip ilaç verdi idrar yollarında enfeksiyon olabilir bi doktora götürmenizde fayda var bence