LinaElif1407 Mom078 Çok geçmiş olsun canım. Benim kızımda bugün ateşlendi 37.5 38 arası gidip geliyor. Dişten şüphelendim ama calpol verdim düşürdü geri cıktı. Muhtemelen diş değil😭 Bu gece takipteyim yükselirse götürücem. Uyuyor 10 dk sonra geri uyanıyor 😓 Allahım bütün bebişlerimize şifa ver 🙏
LinaElif1407 Mom078 Götürdüm iyi ki de götürmüşüm boğaz enfeksiyonu dedi ilac tedavisine basladık.. Allah tüm miniklerimize sağlık versin 🙏❤️
minnosizmmm Mom078 benim kızımda geçen pazar akşamı ateşlendi azı dişleri çıkıyor diye düşündük calpol verdim 38.5 ’dan 38 e düştü sonra geri çıktı gece 2 kere duş aldırdım yok en son doğru acile gittik diş ve boğaz enfeksiyonu birleşmiş dün gece normale döndü ateşi geçmiş olsun umarım tez zamanda düzelir
tubist Mom078 aynisi bize de olmuştu. altinci hastalik dediler. 3gun ates oldu sonra dokuntu oldu gecti. omrum gitti bi hafta. ama sizinki dis atesi olabilir tabii
sapling Mom078 canım bizimde 3 gün önce başladı. Doktorumuz 3.geçmiyorsa tahlil yapılmalı dedi. Gittik bugün kan idrar boğaz kültürü falan alındı. Genel olarak diş dendi ilaç verdi geçer inşallah. Bizimde 10 aylık
nur_eayni_h Mom078 canım çok geçmiş olsun , belki boğazında kuruluk da vardır o da acı yapar, az bişey ağzına tereyağı verebilirsin bişey yiyip içmeyeceği zaman veya zeytinyağı. En azından yumuşatır boğazını