Yarenelibol_ smertinannesi eczaneden mikostatin ilacı var alın günde 3 defa sürün bi kerede geçiyor emmemeye bilir pamukcuktan gec kalmayn bn kaldm ve cok acımıstı ağzı emmemedi
Mduygum smertinannesi karbonatli su yap pamukla gogus uclarina sur her emzirmeden once ve sonra yalanci meme de veriyosan karbonatli suya batir ver bi kac gune gider
Nurdan123 Deletedmom412 benim de 27 günlük bebeğim var dili beyaz ama süt beyazı mı pamukçuk mu bilmiyorum onu nasıl anlayabilirim
Yarenelibol_ Nurdan123 pamukcuk göz göz olabiliyor canm damağında dil altında süt beyazı dil sütünde süt kalıntısı gibi oluyor a
Nurdan123 Yarenelibol_ dil altında beyazlık yok damağının kenarları beyaz ama damak yapısından Galiba o dilinde hafif beyazlık var bilemedim ☺
Incitanesi6835 Deletedmom412 tsmam canim.resim.olarak.gordum.bende beyazliklar gördüm korkmuştum.ama.geciyo sut beyazina.benziyo sukur
Dzehra smertinannesi karbonatlı su yapın ve gazlı bezi batırıp dilini silin. O beyazlıklar parca parca olup çıkacak bebeğinizin dilenden yaptınız zaman
smertinannesi Mikostatin kullandım aynı gün geçti ama ağzı cok açıyordu sanirim cok huysuz du cok sukur