Bir_prenses_anasi Selam annelerim.Kizim 8 aylik ona bebek pankeki pişirp vere bilirmiyim yani kabz olmazmi??
Ozge12345 Bir_prenses_anasi yulaf unuyla muzla falan bişeyler yapabilirsiniz internette uygun tarif vardır ama yumurta beyazı koyulmaz 1 yaşa kadar yine de doktoruna danışmakta fayda vardır tabi, bende degişik yemekler arayışındayım
Mom090 Bir_prenses_anasi süt henüz veremediğin için muzla yapılan pankek tarifleri var bir bak istersen
Bir_prenses_anasi Mom090 tamam buldum bir tanesini yogut elmayla yapiliyor ama sorun sadece kabz olmasindan korkarim
Masalikoo Hiçbir şey olmaz 😊ara ara yapıyorum hatta bugün sabah yedi ,8 aylık kızım ☺️Maalesef bizim alerjimiz var yoğurt vs ve yumurtasız yaptım bi çok tarif var deneyin sevecektir.Kızım kendi yedikçe mutlu oluyor arada da ben sıkıştırıyorum ağzına 🤣
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bir_prenses_anasi Verebilirsiniz ben o zamanlar veriyordum. Yoğurt koyuyordum içinede. Seve seve yiyordu. 😌 Şimdi 16 aylık tarhanalo yapıyorum ben de yiyecek birazdan 😂
Sevgilimmm Bir_prenses_anasi ben veriyorum çok kabız yapmadı. Buğday unu, siyez unu ile yapabilirsiniz. Yulaf unu pankeki biraz sert yaptı gibi geldi bana. Pankek haricinde kabaklı omlet mücver yapabilirsiniz. Özellikle balkabağı sindirim sistemi için faydalı. Hatta kabız bebekler için balkabağı çorbası tarifi vardı ınternette. Ben omletine falan katarim
Bsecill Sevgilimmm aaa kabak omlette çok mantıklı pırasalı omlet falan yapıyorum bende ama kabak aklıma gelmemişti, teşekkür ederim. Bende çorba yaptım bal kabağından sevmedi bizde sevmedik kokuyo gibi biraz
Juniorannesi Bir_prenses_anasi ben de yoğurtla yapıyorum çok da seviyor ☺️ Yumurta alerjisi var o yüzden yumurtasız yapıyorum hatta. Bişe olmaz korkmayın
Nazli92Alp Bir_prenses_anasi şeker yerine pekmez süt yerine yoğurt koyarak muzlu elmalı pankeklerden yiyebilir ben tam buğday unuyla yapıyorum bizde kabızlık yapmadı
ozgelin Tambuğday unundan yapıyorm ben içine istediğim meyve falan biraz zeytinyağı muhakkak koyuyorum
Bsecill Bir_prenses_anasi canım pankek yumuşak birşey zaten kabız olmaz korkma bebek tariflerinde içinde zeytinyağı falanda var üstelik bebeğinin boşaltım sistemi iyi çalışıyorsa sıkıntı yaratmaz
Sevgilimmm Bsecill rica ederim. Afiyet şifa olsun bebise. Ben yaptım ama kokmadi. Hatta en son buzluğa da attım onu da çıkarıp yaptım bir koku alamadım. Eğer sevmedi ise, başka şeylerle karıştırıp verin. Mesela içine havuç vs atın belki biraz kokusunu bastırır. Bulgur da attım ben icine.