ahsnte21 Bebeğim 23 günlük yüzünde bu şekilde kızarıklar var sivilce gibi araştırdım geçer deniliyor ama bu durum beni üzüyor gün geçtikçe çoğalıyor gibi başına kadar gidiyor bu şekilde olup çözümünü bulanlar yardımcı olabilir mi
TiniminiKayra ahsnte21 bizdede cikmisti yeni dogdugunda kilo aldigi icin cikiyo demisti doktorumuz sonra kendi kendine gecti
Hiranur-3423 Benim kızımın yüzündede var o kızarıklardan bana da zamanla geçer diyorlar bakalım ne zaman geçecek
yademila-48 Bizde de olmuştu ilk doğduğunda 1 hafta dr sorduk süt allerjisi dedi geçer dedi ve 10gün sonra geçti şimdi ağız kenarında aralıklı oluyor ve geçiyor
ahsnte21 TiniminiKayra bizde sorduk doktor una sebebini söylemedi ama sadece önemli bişi değil geçer dedi
Alptugunannesi07 ahsnte21 canım şu an aynısı bizde de var. 10 günden fazladır. Bebeğim 26 günlük. Yenidoğan bebeklerde olabiliyormuş. Zamanla geçecek. Doktor bize krem verdi. Onu kullanın dedi. Neredeyse geçmek üzere.
ahsnte21 Alptugunannesi07 hangi kremi verdi acaba bize krem vermedi bende krem kullanmak istemem daha küçük
Muhammed_Arel02 ahsnte21 Canım buna isilik deniyor. Bebek sıcaktan etkılennce yyzunde hatta vucudunda bole kırmızı kırmızı sıvlce gbı oluyo. Bnm bebegım 43 gunluk hala bazen oluyo bazen gıdıyo 3 4 aylıgına kadar duzelir dedıler onmlı bişi degıl merak etme ❤️
Alptugunannesi07 ahsnte21 Yenidoğanlar içinmiş bu. Vücut losyonu olarak da kullanabilirsiniz dedi. Duştan sonra filan. Bioderma Atoderm ismi.
BCE ahsnte21 benim oğlum doğduğunda daha kötüydü , fakat doktor geçer ellemeyin dedi gerçekten kendiliğinden geçti sıkıntı yapmayın 🥰
Minikatlas ahsnte21 21 gunluk bebegim bizimde cikti kilo aldikca buyudukce olurmuş.ama gidermiş sonra.korkcak birsey yok.