AlmilaHafsa Kızlar 50 günlük bebeğim sleepy kullanıyordum 2 numara bulamayınca mecbur molfix aldım ama tahriş oldu şimdi tekrar sleepye döndüm ama ilk çocuğum şimdi sudocrem sürüyorum başka öneriniz var mı sürerken benim canım gidiyor pütürtü olmuş resmen
Melekler AlmilaHafsa Benim krizimin cildinde sizinki gibi hemen kızarıyor bepanthol krem, hametan Mavi renk olan ve hakiki kantaron yağı bunlar çok iyi geliyor canım dene bence
birfincantuzruhu AlmilaHafsa bende ilk molfixle başladım mahvetti 15 günlüktü oğlum daha sonra sleepye geçtim sudocrem 4-5 günde topladı öncesinde travazol hametan hametol bepanthol hepsini kullandık fayda etmemişti. Bence bezi degistirdiysen sudocreme devam et. Islak mendil kullanma ılık suda nemli bezle sil ya da her alt değiştirmede yıka. Geçmiş olsun 💛
mada AlmilaHafsa bezini değiştirdiğiniz zaman pişik önleyici krem kullanırsanız daha iyi olur bebek iicn . Pişik önleyici I krem kullanıldığı zaman bez değişikliği pişik yapmaz sorun olmaz diye düşünüyorum . Ben devamli sebamed pişik önleyici krem kullanıyorum bez markasında da değişiklik yaptım şükür pişik olmadı kremden dolayı sanırım
AlmilaHafsa mada aynı marka var ben de de başta sürüyordum bi ara bıraktım tekrar sürerim bi geçsin de 😞
Zekimurendebizigorecekmi AlmilaHafsa Hametan doku yenileyici özelliği var .. o yüzden bir süre hametan kullanıp üzerine sudocrem kullanın hemen toparlar
serhattt Ben hakıkı zeytınyagı surunce gecıyor bır suru sey denedım gecırmedı hatta benımkınun su toplamıs gıbıydı. Ilık suyla yıkayıp kuruluyordum bıraz altını acık bırakıyordum hava alsın diye sonra zeytınyagı suruyordum hemen gecıyor
Zekimurendebizigorecekmi AlmilaHafsa Ama sonra mavi olanından alın daha yoğun kıvamı ve daha iyi nemlendiriyor vucüdu
ledeyna06 AlmilaHafsa Benim kzımda aynı durumda hep pişik hep pişik hametol kullanıyorum boş bepanthol kullandım boş artık ne yapacağımı bilmiyorum ben altını temizledikçe canım acıyor artık 😔
Mom44454 Yıkayın ve havalandırın ilk önce kuru kalsın . Bir de bezden mi yoksa yediklerinizden mi pişik oluyor bir deneyin aynısını bende yaşadım domates yediğim için olmuş pişik
Cizrelili AlmilaHafsa cnm vazelin kullan bebeğin altını açınca sildikten sonra 2 dk açık bırak ce vazelin sür 3 güne geçer ben hep kullanıyorum çok iyi ve hep farklı bezler kullanıyorum hiç skinti olmuyor