Deletedmom_297 Kızlar sma1 kullanıyordum bebeğime doktorum bebelac gold dedi gaz sorunumuz olduğu için sindirim açısından daha iyi dedi internetten aldığınız biryer var mı güvenilir bir site? Birde bebek arabası internetten alan var mı arabamız olmadığı için normal bakıyorum ama hangisini alcagımı karar veremedim çift yön mü daha iyi sizce baston olanlar mı tek yönlü bebeğim 28 günlük
Thesra Deletedmom_297 Mama hakkında birşey diyemiyeceğim bebek arabasına gelince bence çift yönlü olması daha iyi biz e-bebek den canyon travel sistem almıştık hala kullanıyorum fiyatına göre bence gayet kullanışlı
Kumsalveannesi Deletedmom_297 canım ben de baby 2 goo Ndan aldım kullanımı çok iyi hafif açılıp kapanması da çok kolay bi düşün istersen
OlgaArslan Deletedmom_297 internete güvenmediğim için hiç mama almadım çoğunlukla eczaneden alıyorum. Bende bebelac gold kullanıyorum be çok zor bulunuyo eczaneden bile sipariş olarak getirtiyorum. Bence internetten söyleme eczaneyle anlaş o daha güvenilir
Osmanasaf Canım bebekten bebeğe degisiyo ben 3 mama değiştirdim aptamil esema yaramadi evolvia yaradı bebeğe bagli