Melisakyol Merhaba sevgili anneler. Bebeğim 1 yaşında ve gece çok uyandığı için gece beslenmesini kestim. 1 hafta oldu ama hala uyanmalar devam ediyor. Böyle durum yaşayan var mı acaba
nursocum Melisakyol benimkide 1 yaş olmak üzere şanslıysam 2 kere besleniyor bende bırakmak istiyorum 🙄
Omerinannesii Melisakyol benimki iki yaşına girecek kesemedim hala ağlıyor istiyor. Gece yatmadan yesede istiyor alışmış donemiyor uykuya. Siz nasıl yaptınız acaba ?
Melisakyol nursocum vallahi ben bir gecede kestim. Benimde 10-15 kere kalkıyordu. Şuan kalktığında kucağımda ninni söylüyorum hemen tekrar uykuya dalıyor. Meme aramıyor ama yine kalkmaya devam ediyor. Sadece 2 kere su veriyorum. İnşallah zamanla azalır kalkmaları
Melisakyol Omerinannesii ben ekstra birşey yapmadım. Uyandığında meme vermedim kucağıma alıp ninni.söyledim. galiba kendiside bunu istitormuş ki hemen uykuya daldı. Bazen dalmadığı zamanlar oldu o zaman su verdim içti uyudu. Ama böyle yapmasaydıda her türlü zorluğa hazırlamıştım kendimi karar vermiştim ne olursa olsun meme vermeyecektim.