EMINARDAM Kızlar bebeğim üç aylık prematüre doğdu doktor da küçük olduğu icin calpol ver dedi ama hiç etkisi olmuyor ateşi oluyr iciriyorim ama geçirmiyor siz neler kullanıyorsunuz memnun musunuz
ozge3747 EMINARDAM pedifem kullanıyorum ben ya da dolven. Ama yenidoğan için uygun mudur bilmiyorum, siz yine de doktorunuza sorun
Sonsuzmutluluk EMINARDAM neden ateş oluyor enfeksiyon durumu falan mı var ? Aşı sonrası olan ateşlenme için soruyorsanız bizim doktorumuz 8 kilo altına şurup önermiyorum yarım fitil verebilirsiniz ateş durumunda dedi.şurup olarak en calpol 1 çay kaşığı bebeklerde kullanımı.
EMINARDAM Sonsuzmutluluk genelde aşı için sordum ama bu ara soğuk aldı banyo yaptırdım sonrasında uyumadi hiç kaptı soğuğu
EMINARDAM Sonsuzmutluluk benim doktor calpol verebilirsin evet fitil bizde aldık paranox diye bir fitil
Sonsuzmutluluk EMINARDAM sık sık emzirin çok kalın giyindirmeyin ki terlemesin 38 olursa yarım fitil verebilirsiniz Paranox-s bebeklerde kullanılan fitil.sizde ıhlamur falan için sütünüz den onada fayda eder
rukisbahri EMINARDAM düşmeyen ateş enfeksiyon olabilir ben çok korkuyorum ateşten. Doktorlara da güvenmiyorum onlardan da korkuyorum. Ufak bir ihmal Allah korusun. O yüzden herşeyine baktirin
EMINARDAM rukisbahri çok şükür öyle sık sık olan bir ateşi yok bebegimin soğuk aldı diye oldu geçti o da ama yine de baktiracagim tabiki