Sincapbebek Tek elle kapanan aşırı aşırı hafif uzun süreli kullanılacak kaliteli bebek arabası arıyorum a dostlar duyun feryadımı
Durush Sincapbebek chicco goody (kabin boy ) ikinci aldığım araba çok ama çok memnunum tek elle kapanıp açılıyor hafif bebeğim kucağımdayken rahatlıkla bagajdan alıp koyabiliyorum önceki arabaya boşa para vermişim
Koalina Kabin boy alın derin kesinlikle yani kabin boy kadarhayat kurtarıcı bir araba yok mesela ben geçen inerken bir kızımı kucağımda diğer elimlede arabamı indirdim aşağıya travel sistem kullanmadım ama diğer arabalar insanı aşırı yoruyor
Sincapbebek Koalina daha önce araba almadım zaten bu travellar kullanışsız diye peki baston arabalarla kabin boylar çok farklı mı
Durush Sincapbebek maclaren kabin boy alacaktım bebeği oturttuk yatar pozisyonda duruyor hoşumuza gitmedi chicco goody süper deneyerek alın derim
Durush Sincapbebek ebebekten aldım em uygun orda oluyor fiyat var penceresi rüzgarlığı bakın sayfadan
Ocakannesi5341 Sincapbebek kraft neon aşırı hafif sanki ben sürmüyorum kendi gidiyo 😂 ama şuan aşırı pahalanmış ya ben bin liraya aldım şuan 3-4 binlerde. Kesinlikle travel almayın çok ağır oluyorlar