Emelzy Adeviyee 1 numara büyük kullanıyorum ben rahat oluyor ama bu sızdırma işi can sıkıyor gün içinde bir kaç defa değişim yapıyoruz kıyafetlerimizde ama sleepyden memnunum sensetive serisini kullanıyorum oğluma kızıma da bio natural çok iyi siz hangisini kullanıyosunuz?
Adeviyee Emelzy sensitev kullanıyorum ben de memnunum gece 8 gibi uyumadan önce taktığın bezi sabah uyanınca değiştiriyorum 11 12 saat duruyor hiç sızdırmıyor belki yan yatsa sızdırır ama
Emelzy Naciyedinc hepsi sızdırıyor taşırıyor ben sleepynin dokusunu hiçbişeye değişmem oğluma sensetive kızıma bio natural kullanıyorum çok iyi şu sızma işide olmasa erkek olunca daha farklıymış kızımda hiç yaşamamıştım
Emelzy Adeviyee yan yatışta sıkıntı 😁 yoksa çok iyi sleepy fabrikadan alıyorum ben makina hatası diye satışını yapıyorlar halbuki mağazalardan marketlerden aldığımızdan hiçbir farkı yok sadece paketsiz şeffaf pakette birde uygun oluyor malum ekonomi ve iki çocuk olunca böyle bir çözüm buldum
Hsrtgndz Adeviyee evet saldırmış millet resmen benim de görümcem a101dr çalışıyor 3 er 5er aldılar bitti dedi ben deneme boyunu almıştım bı beden büyük almıştim ama bilemiyorum belki bı beden büyük tü ondan sızdırma yapmıştı bizde bide lastik izi
Emelzy Hsrtgndz lastik izi hepsinde neredeyse oluyo. O normal ama kız bebeklerde sızdırması bezin kalitesini belli eder erkekte sızdırması normal bana göre çünkü ben bütün bezleri neredeyse denedim hepsi oğlumda sızdırdı çünkü pipi çişi yaparken kalktığından ön tarafa toplanıyor oda sızdırmasına sebep oluyor. Kızımda hiç sızmadı mesela hangisini kullandıysam sorun yaşamadık
Adeviyee Emelzy ne kadara satıyorsun canım ulaşabileceğim bir yer var mı sana eğer uygun olursa alabilirim
bynkutan Bende yeni aldım birkaç kez kullandım sevdim koku sızdırma olmadı internet sitesinde indirim vardı stokladim Bendede Molfix koku yapıyor gibi geldi Slepy boyutları küçük ve lastik izi yaptı Bence bebek işi bebekten bebeğe değişiyor denemek lazım
Oglumask2019 Adeviyee ben dogadani kullanıyorum canim coook güzel bir bez yeni aldım trendyoldan 150 tanesi içinde 3 tane ıslak mendil çıkıyor 99 tl
Ealisya Adeviyee a 101 sofia kullandım tam anlamıyla hüsrana uğradım biminkini kullanıyorum gayet menunum 4 aydır kullanıyorum .