Aybk Rukiyekaplan41 migrosta satıldığını görmüşüm bende ama ben normsl kartla alısveris yapıyorum sürekli aliexpressten
Poyraz18 Rukiyekaplan41 iyi oldu böyle bir konu açmanız👍 benim bilgim yoktu bu konuda rahat rahat alışveriş yapılabilir o zaman😊
Aybk Rukiyekaplan41 oluyor ben hep hesap kartı ile alısveris yapıyorm, belki sizin kartınız internet alısveris ine falan kapalıdır
Deletedmom0031 Rukiyekaplan41 ben hesap kartıyla yapıyorum canım alışveriş miktarı ne kadarsa o kadar para yüklüyorum karta
sersem Hesap kartı yada kredi kartıyla da alışveriş yapılıyor. Ancak güvenliolması açısından PTT yada Migros’tan inmial kart alabilirsiniz. Dilediğiniz kadar para yükleyip alışverişi ahatlıkla yapabilirsiniz. Sadece kartı alınca innial.com dam kartı aktif etmelisiniz. Hata kartın şifresi kart numarasının son 4hanesi oluyor
Rukiyekaplan41 Aybk hayır ya acık ama olmuyo cok denedm ne yazanı seciyosunuz aliexpreste alırken ben yapamyom
Zeynebinannesi Bende kredi kartı sanal kart tanimlattim .. sizler neler almayı düşünüyorsunuz AliExpress ten
Yqmrclbb Kızlar sürekli aldığınız satıcıları söyler misiniz bende sipariş vermek istiyorum ama her ürün aynısı gibi değil diyolar