Baharceyhan Sevgili anneler Doğumdan sonra basur problemi yaşadınız mı nasıl geçti doğal birşey mi kullandınız doktora mı gittiniz bilgilerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım ne dersiniz 🥰🙏
basaktpe12 Baharceyhan normal doğumdan sonra yaşadım çok zor geçti afedersiniz 1-2hafta tuvalete çıkamadım idrarımı yaparken tutamıyordum kendimi artık catlicam sanıyordum sıcak suya oturarak yumuşattım onu geçmedi ama şişlik indi
Balkiz_ Baharceyhan canım bence hemen doktora git basür önemli bi problem sonrasında neler doğurduğunu kuzenimden biliyorum ihmal edilmemesi gerekiyor onunda senin dediğin gibi büyük abdesni yaparken kanama oluyordu
basaktpe12 Baharceyhan evet çok oluyor afedersiniz ama adet olmuşum gibi klozet kan oluyordu ama gerçekten çok kötüydü Allah yardımcınız olsun
Baharceyhan Balkiz_ o bölgeye bakıyorlarmış ya insan ister istemez çekiniyor ama sanırım mecburum gidicem
Gokce_Erce Ben de uzun süre yaşadım hemoroid kremi kullandım geçmedi. En son hem krem hem de fitil kullandım o şekilde çok hızlı bir şekilde geçti bitti. Hemoroid fitilini kesinlikle öneririm, en etkili yol
Baharceyhan Gokce_Erce ya çok geçmiş olsun gerçekten çok can yakıyor insan afedersiniz tuvalet yapmak istemiyor