kubraF Kızlar bi yaşındaki kızımın saçını okşarken şimdi fark ettim. Kafasının arkasında ensesine yakın kulak memesi hizasında ufak bi beze var mercimek kadar. Çok endişelendim hemen google yazdım bi kaç kişide daha varmış doktorlar çok önemli değil demiş. En kısa zamanda doktora götürcem böyle bi durum yaşayan var mı bilgisi olan var mı ?
Annis-ogul kubraF eger oynuyorsa önemi yok demisti doktorumuz sabik olanlardan korkun demisti .siz yinede gösterin bi doktora .
KeremEfem kubraF ayni tarif ettiginiz yerde bende bebegim 1 bucuk ayllikken farkettim hemen doktora gittim lenf bezesi olurmus bebeklerde onemli degil o korkulcak bisey degil dedi.Siz yine gosterin muayene etsin sizin iciniz de ferahlasin ,,☺️
makarnadelisi kubraF o gelişimi için önmliymiş yani yeni doğduğundan anne karnından beri var olan bişymiş cnım hatta doktor olması daha iy demişti kızım 20 günlüktü farketmştim çok korkmuştum koşa koşa her 2 günde br doktora gdiyordum o zamanlar 😆 doktor normal demişti
Annis-ogul kubraF bnm bebegimde yeni doğduğunda evde fark ettim .anne karnında ufak bi enfeksiyon almis olabilir dedi.oynuyor olmasi önemsiz ama isterseniz bi us çekelim dedi cok sukur çekildi bisey çıkmadı. Sabik oynamayacak korkun demisti.ve kendiliğinden gecti zamanla
Aka-42 Bende yeni doğduğu zamanlarda farkedip doktora götürmüştüm kulak arkasında 8 buçuk aylık hala duruyor önemli değil demişti doktor ama geçenlerde boynunda da hissettim insan korkmuyor değil bi tedirgin oldum açıkcası