pasamm12_20 kizlar merhaba 6ay 17 gunluguz ek gidaya basladik kabiz olduk ne ii gelirr zeytinyagi verdm baska bi cozumu olan lutfen?
OzgE_K pasamm12_20 canım 1 tane kuru kayısıyı gün kurusu yada normal kuru kayısı küçük küçük bölüp kaynat suyunu biberonla ver içsin dün benimkinde öyleydi akşam verdim sabaha yaptı rahatladı şükür 40 cc kadar içirdim biberonla. Posasınıda sabah ezip yedirdim kahvaltıda sende yedirebilirsin.
Rabiad1 pasamm12_20 merhaba benim oğlumda da oldu suyu da sık sık içirmeme rağmen şimdi artık günlük bir çay kaşığı kadar zeytinyağı içiriyorum sabah ilk uyanfığında emzirme den sonra, bir de doktorumuz probiyotik desteği önerdi bir seferlik onu deneyeceğim
Pnaronur17 Sabun koy yapamadıkları bi çıksın rahatlasın öncelikle 🤗 sonra daha sıvı tarzda püreler yaparsın
F-Betul pasamm12_20 Kayısı püresi, yoğurt balkabağı püresi işe yarayabilir ama kabız yakacak yiyecekleri de vermemeniz gerek ya da çok az vermeniz gerek: muz, patates, elma, un türleri gibi. Allah yardımcınız olsun.
Ggdefne pasamm12_20 kayısı kaynat 1kaç çay kaşığı ver bide neden oluyor ona bak o gıdayı listeden çıkart bizim 9ay oldu mesela haladaha patates veremiyorum 😌
Berininannesi07 pasamm12_20 benim kızım da ek gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık problemi oluyor ben gün kurusu kayısıyı akşamdan yıkayıp suya ıslatıyorum şişiyor biraz ve yumuşuyor onu yediriyorum rahatlıkla yiyebiliyor deneyebilirsiniz meyve halinde yiyemezse püre olarak da verebilirsiniz bir de ben zeytinyağ da veriyorum 1 tatlı kaşığı kadar