burcuu26 oglum ek gidaya yeni gecti cesit olmasi icin kendim cici bebe yapmak istiyorum deneyip guzel oldu dediginiz tarif varsa benimle paylasirmisniz 😊
Erroerto ekgida.anneleri diye Bi sosyal medyada birisi var hep tarif veriyor ve gayet ulaşılabilir malzemelerle bakabilirsiniz
burcuu26 Erroerto ona baktim onu yapicam aslinda ama tabi denenip bu guzel tuttu denilen varsa diye sormak istedim kuzenim bi baska tarif denemis cok sert olmus
Minikadam25 burcuu26 ben denedim ek gıda annelerinin tarifini çok sert oldu başka tarif denedim oda sert oldu tam buğday unundan mı kaynaklanıyor anlamadım 🤷♀️
burcuu26 Minikadam25 olabilir aslinda tam buhday unu ile ekmek yapıyordum ben onceden oda sert oluyordu normal unla karistirsak oda zararlimi bilemedim
sedaykn Minikadam25 Bu tariflerde ince yapıp fırında biraz fazla kalıyorsa çok sert oluyor. Hemen pişiyor zaten erken çıkarmak lazım.
Erroerto Minikadam25 bebek iler için unlar var onlardan alabikriisn yada irmiği robottan çekince de olur
Tubade Ben yaptım çok güzel oldu valla bayada çıktı ailecek bayıla bayıla yiyoruz tarif verebilirim 💕
Tubade Mrl06 125 gr tuzsuz t.yağ 3 yemek kaşığı pekmek(istemezseniz kuru meyvede olur) 2 ç.b tam buğday unu 2 ç.b pirinç unu yarım ç.b irmik 1 yumurta sarısı (1 yaş üstü ise tamamı) yarım ç.b su 170 derece 20 dk pişirdim 🥰🌸
Minikadam25 Tubade aynı tarifi yaptım su yerine peynir altı suyu kullandım sert oldu🤦♀️ birde pekmez yüksek ısıya girmemeli ben pekmez kullanmamistim