Kızlar ben doğuma 2 cm açılma ile alındım neymiste bebek kafası baskı yapiyormus ilk dogumum olduğu için çok tecrubesizdim neyse doğumhaneye girdim ağrim vardı ebe muayene etti açılma 4 cm dedi ve bebeğin suyunu patlattı o andan itibaren ağrım çoğaldı hemsireler epidural alcak misiniz dediler istedim doktor muayene etti ve ebenin suyu 3 cm bosalttigini fark etti sonra açıliyor mu diye gidip gelip baktılar doktor 5 cm sonra hızlı acilir dedi biraz zaman gecti gitti geldi baktı 10 cm dedi sonra başladı doğuma ikin dedi ikindim uğraştı uğraştı bebek gelmiyor dedi ebeyle aralarında konuştular sezeryan mi yapsak sonra son bir kez uğraştı çıkardı bebeği dikişim atıldı saat 4.20 idi ailem o sırada ameliyathaneyi aradı doktor 45 dakika sonra çıkaracaklar odaya dedi ve doktir gitti başımda sadece bir bayan kaldı oda oraları topluyordu sürekli soğuk beni odaya götürün dememe rağmen o soğuk yerde beni 20 00 kadar bekletti çocuk yanimda emzirmek için vermedi odaya gittik bekledim hemşire gelip yanımda bana verip emzirmeye yardımcı olup göstermesini çağırdım geldi emzirmek için kucağımıza aldığımda saat 21 00 oldu emmedi biraz aradan geçmesini bekledim uğraştık birazcik aldı memeyi sonra birakti hemşireyi tekrar emmiyor diye çağırdım saat 24 00 neden emmiyor diye baktı emiyor diye doktorun yanına götürdü sonra sabah gelip bebekte beyin kanaması olduğunu söyleyip beni başka bir hastaneye sevk ettiler bebeğim 17 yoğun bakımda kaldı böyle durum ile karşılaşan var mı