iki_prenses_annesi201 Anneler bebeğimde pişik var… Eşim hametan aldı eczaneden kullanan var mı? Memnun musunuz?
Gmzdgs iki_prenses_annesi201 ben hametan sudocrem dönüşümlü kullanıyorum hametan daha hızlı ıyıleştiriyo
gamzekfdr iki_prenses_annesi201 Ben günlük rutin olarak doğduğundan beri bepanthol pişik önleyici krem kullanıyorum. Hafif kızarıklık oluşmaya başladıysa hametan kullanıyorum. Bu şekilde daha hiç pişik problemi yaşamadım. Hametan güçlü bir pişik kremi. İşe yarar diye düşünüyorum
Mmomm Soğuk sıkım zeytinyağı tavsiye etti doktorum. Birde altını temizledikten sonra ıslak bırakmamak gerek pişik olmaması için bir pamuk yardımıyla kurulayın her alt değiştirmede faydasını göreceksiniz😊
iki_prenses_annesi201 gamzekfdr ya normlde bnde oek yaşamdm hafif olrdu 2 gün sürkli zeytnyağı dalin pişik kremi sürerdim geçerdi 7 güne yakın oldu fayda etmiyor 😔😔 o yzdn eczacmza danıltık bunu önerdi aldk umrm işe yrr 🤲🤲
EymenAyaz Hamazinc almanı öneririm direk etki ediyor 17 TL gibi bir fiyatı var oğlum çok iştahlı bir bebek bol kakalı geçiriyoruz o yüzden bütün günü beni kurtaran sadece bu krem oldu birde sarı kantaron yağını öneriyorlar ama ben denemedim
Esra06 Hayırlı akşamlar anneler aynı sorun kızımda da var yaz diginiz kremleri hepsini aldım bir türlü geçmiyor artık yara gibi kızım altını temizlerken bile acı çekiyor başka Bı keremden faydalanan oldumu