Nurhayat_asli Merhaba guzel anneler bebeğinizi ağlarken nasil sakinlestiriyorsunuz yada bebeginiz kendi kendini sakinlestirebiliyor mu?
Zelisblt Nurhayat_asli kızım 1 yaşında karnı toksa ve yeni emzirmişsem hala da ağlıyorsa kucağıma alıp ritimli sakin bir şekilde sallıyorum ve en sevdiği ninnisini söylüyorum hemn sakinleşiyor 😊
Cansu1035 Nurhayat_asli 3 aylık kızım, beyaz gürültü, altını açmak, üstünü çıkarmak, kucağımda sallamak, duş aldırmak, yüz üstü kucağımda gezdirmek, kendi sesim ile kulagina sureklinsakin ol kızım diyorum sesimle de sakinlesebiliyor kolik bir bebeğim var
CigdeminMevasi Nurhayat_asli kucağıma alıp şarkı söylüyorum sessizce ve saçlarıyla oy uyorjm sakinleşiyor genelde🤗
Zuzu41 Nurhayat_asli 4 buçuk aylık bebeğim var. Şuan aynada kendini görünce sakinleşiyo, altını açınca, emzirince, oyuncak, alkışlama ve poşet sesi duyunca sakinleşiyo. Sakinleştikten sonra da kucağıma alıp dolaştırıyorum tamamen ağlaması huysuzluğu bitiyo
Masalnare Nurhayat_asli altını açma kesinlikle işe yarıyor her saman olmuyor huzursuzluk o an hangisi iyi gelecekse kendi belirliyor bu gece ben yaşadım a evvel uyudu tam bir kaç saat her yolu denedim altını açtım karnına zeytinyağı sürdüm ayakta gezdirdim meme verdim en son ayağımda salladım sakinleşti bu arada kızım 3 ay 15! Günlük kolik bir bebek