Solnishko Hanımlar bebeğinize hangi devam sutu kullanıyor sunuz öneriniz varmı Aptamil kullanıyorum gaz yapiyo gibi geliyor ikiniyor ,Bebelac , Bebelac Gold bunları kullananlar hangisi daha iyi
Dygosmn1 Solnishko bebekten bebege degisiyor. 14 aylik 3 ay sadece bebelac kullandim . gerisi hep aptamilll. gaz yapti yinede degistrmedim 2 yasa kadar kullancam. anne sutu 3 ay aldi ..
pandisko Solnishko Bebelac kullandım gaz yapmadı ama doyurmadı oğlumu. Aptamil kullanıyorum şimdi ilk başta çoğunluk kabız gaz yapıyor demişti korkup denemek istemedim ama aradığımız doğru mama Aptamilmiş bizim
Arzuemirhan Solnishko klasik aptamil kabızlık sorunu yaptı benim bebeğime devamlı ıkınıyordu doktorumuz aptamil comformil önerdi ve çok memnun kaldık ama şuan piyasada mama yok bulamayınca bebelac nutrikonfor aldım oda çok iyi sindirime destekci birden oda tükendi şuan bebeğim 7 aylık bağırsakları sindirimi geliştiği için bebelac gold veya klasık bebelac alıyorum yani hangisini bulursam
Arzuemirhan Solnishko klasik bebelac ve gold arasında sindirimi kolaylaştırma farkı var bebeğiniz 6 aydan küçükse gold kullanın bence
Kocakkubra Solnishko canım benim bebeğimde aptamil gaz yaptı sma ya gectim oda kabız ettimi yavrumu 9 gün sonra lavmanla yaptırdım tuvaletini düşün 🤦♀️ Bayadır bebelac gold kullanıyorum cok da memnunuz bize en iyi gelen bu oldu
Solnishko Kocakkubra Bebelac Gold 1 alırsak iki çeşit kutusu varmış birisi Gold kalpli birisi beyaz kalpli ama ikiside Bebelac Gold yazıyor hangisinden kullanıyor sunuz
Elfydr Solnishko ilk doğum yaptığımda sutum cogalana kadar mama verdik sarılık olmasın diye. Ben aptamil den yanayım ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile bebelac gold denedik bir kerede hem gaz oldu hemde kabız. Aptamilde ose hiçbir sorun yaşamadık. Bu durum sabjrjm bebekden bebeğe değişiyor. Sizde deneyerek tecrübe edin bence.
Durusunannesi Ilk 1 ay aptamil kullandık. Çok kusma yapıyordu. Sonra bebelac golda geçtik ondan memnunum. Gazi oluyor ama rahat çıkaran bir bebek gaz sancısı olmuyor. Tokta tutuyor
Solnishko Durusunannesi Bebelac Gold 1 , kutusu iki çeşit miş sız hangisinden kullanıyor sunuz kalp gold cizgilimi kalp beyaz cizgilimi
Zuzu41 Solnishko kızım 4 buçuk aylık, 3. Ayında kilo alımı yavaş diye mama kullanmaya başladım(bebelac gold). Ama şuan piyasada bulamıyorum Bi kaç gündür bebelac kullanıyorum ama günde 1 kere Bi kaç damla zeytin yağı koyuyorum mamanın içine kabız olmuyo bu şekilde :)
Arzuemirhan Zilifmom yurt dışındaki fabrikaları pandemi dolayısıyla kapanmış bir ara tekrar üretime geçmiş ocak sonu gibi bulabilirsiniz demişlerdi fabrika ama hala mama yok
EAS Bende bebelac nutrikonfor kullanıyordum çok memnundum ama hiç bir yerde bulamadım bugun Evolvia önerdi doktor. Onu aldık. Bakalım iyi gelir inşallah