Ceyo Anneler nolr bana bir öneri de bulunun bir kZm birde oglm vr 34haftalk erkn dogm oldu 7ay4gunlugz suanda emeklemeye calisyo ikiside olmayınca ağlamaya basliyolr bende hem uzuluyrm yapamdklri icin hemde kızıyorum ozmn emeklemeyn dye cnku elimdende bisy gelmiyo 😥
Happyparent Ceyo ne demek kızıyorum? Bebekler erken doğmuşlar, bunun da etkisi var, hem her bebek emeklemiyor, emeklemeden yürüyor .
Asya0114 Ceyo ben emeklemeden yürümüşüm babam beni emeklemeden ellerimden tutup adım attırmış hep bu yüzden emeklememişim her çocuk bir değil dir . Benim kızımda 36. Haftada doğdu 5ay 8 günlük dönmüyor dönmekte istemiyor ama ayağa kaldırınca adım atmak istiyor .
Ceyo Happyparent kiziyorum derkn emekleyin dye kizmyrm aglamalarina kiziyorm cnku bende olmyosa nedn kendinizi yorup aglysnz bos yere dyorm uzuluyrm dye bunu soylyrm
Mom9 Ceyo biraz kaldırın hobbidi hobbidi yaptırın🤭 sonra yeniden sırt üstü yatırın o ara dönmeye çalışsın pozisyon alsın derken öyle öyle kasları da güçlenir. Önce belki geri geri emeklerler sonra ilerlerler
Ceyo Asya0114 yani canm emeklemedn yürüyebilirler illaha emekleme yada dönme olacak dye bisy yok ama bnmkilrde bu çaba var guzel ama yapamaynca sürekli ağlamalrina uzulyrm
Nuhelif Ceyo hiç müdahale etme benim oğlum 10 buçuk aylık daha 3 gündür emekliyor siz gösterin ayaklarını hareket ettirin zamanı gelince olur zaten
Ceyo Mom9 popolarinin ustnde yada dönerek gidiyolr sadece surunme pozisyonunu yapamdklrinda sinirlenmeye baslyolr
Ceyo Mom9 popolarinin ustnde yada dönerek gidiyolr sadece surunme pozisyonunu yapamdklrinda sinirlenmeye baslyolr
ikimelek Ceyo benimde ikizlerim var kendi hallerine bırak 10 ay 10 günlük kızlarım biri yürüme niyetinde biri daha emeklemiyor bile birbirlerine saldırıya geçmedikleri sürece müdahale etmiyorum 7 aydan sonra birbirlerini fark ediyorlar her ağladıklarında kucağa alıştırma öğrensinler bazı şeyleri sonra çok zorlanırsın iki çocuk biraz daha fazla sabır gerektiriyor akışına bırak herşeyi