derodunya xbiranne ay ben sez oldum emziriyorum 5 bucuk aylık 4 gün önce oldum halen dolu dolu geliyor 😩😩
iki_prens_annesi Normal cnm 1 seneye kadar normaldr bazilari 2 seneyide buluyo telaslanma olursun ama rahtszlgn varsa bi dr gorun istersen
muallim_annee Canim ben normal doğum yaptım. Oğlum 4 aylik.Emziriyorum. 2.ayimda adet oldum. Çok kanamam oluyor . Ama rahatlıyor insan . 1 seneye kadar olmamak normal diye biliyorum . Her bünye farkli
Gulsenaylin 5 ay oldu bende olmadim ama ashirici sicaklik gelip gelip gidiyor ondanmi acaba? Terliyorum o kadar
Hale-kd Gulsenaylin o banada geliyor bana da 7,5 ay oldu doğum yapalı normalde buz gibi üşüyen ben evde kısa kol t-shirt ile geziyorum gezdim koca kış ateşler basıyor of 🔥🙄
tanem03 xbiranne sezaryen ile doğum yaptım. 8. Ayıma girdiğim zaman regl oldum. Emziriyordum o zamanlar emzirmeye devam ettim. 1 seneye kadar normal görülüyor olmaman.
Hale-kd xbiranne tabiki kalınır BÖyle kalan çoktur. Eskilerin dediği o süt korur pek gerçekliği olan birşey değil. Buraya da yazıyorlar zaman zaman oluyor hamile kalan kesinlikle çok dikkat etmek gerekir.