Hilal12347667 Her kakada kan besin alerjisimidir . Test sonuçlarımız temiz ama kızımın kakasında ara ara kan görüyorum
Asell2608 Hilal12347667 genelde süt alerjisi diyo herkes ama başka neden olur bilmiyorum ayrıntılı muayene yaptır bence
MasalMomy Hilal12347667 testlerde çıkmıyor 1 yaş altında bazen. Besin alerjisi olabilir iyi bir doktora gitmekte içinize sinmiyorsa birçok doktora gitmekte fayda var geçmiş olsun 🌷
Analist Hilal12347667 Popoda çatlak da olabilir. Bizim hem alerjimiz hem çatlağımız vardı. Çatlak tedavi edince kan bitti ama alerjimiz devam ediyor
Hilal12347667 Asell2608 aslında baya test yaptılar inek sütü alerjisinede baktılar. Doktorumuz yediklerine dikkat et dedi ama genelde aynı şeyleri tüketiyorum. Mide ve bağırsak hastalıklarından randevu alıcam içim hiç rahat değil
Hilal12347667 MasalMomy çok teşekkür ederim mide ve bağırsak hastalıkları ile de görüşüp bi sonuç alamazsam alerji doktoru arıyacağım
Hilal12347667 Crn123 aslında zorlanmıyor ama ıkınıyor altını değiştirdiğimde bi bakıcam teşekkür ederim 🙏🏾
Hilal12347667 Analist çok teşekkür ederim altını değiştirdiğimde bi bakıcam , aslında Enfeksyon uzmanı ile de görüştük o yok demişti popoda çatlak ama yinede bakayım
Dygavs Hilal12347667 aslında çatlak kanıyla besin alerjisi kanı farklı. Eğer resim varsa atarsanız bana özelden bi bakabilirm. Benimde oğlumda aylarca kan oldu diyetime rağmen. Süt alerjisi ve yumurta alerjisi var
Hilal12347667 busraozturkicenn merhaba kızıma öncesinde toto virüs aşısı vurdurmuştuk bağırsakları çok yıpratan bi aşı olduğu için bazen kakada kan görülebilirmiş herhangi bir besin alerjimiz yokmuş toto virüsün dozunu vurdurmadık o yüzden