Zeynaa1 14 Aylık biberon almıyor bardakta içmiyor pipetli sulukta içmiyor nasıl icire bilirim kilosu ve boyu sınırda olduğu için doktor devam sütü ver dedi sizler nasıl iciriyorsunuz 😕
daiysdiuy Zeynaa1 içine pekmez, meyve vs sevdiği bişi katsanız olmaz mı acaba, meyvelı süt gibi olur sanki, tamamen sesli düşündüm sacma fikirde olabilir
Xece Zeynaa1 bende devam sütüne başlamıştım o aylar da Pınar’ın devam sütünden aldım kokusu bana bile hiç güzel kokmadı bende BİM’in devam sütünü almaya karar verdim uykulu olduğu zaman suyla karıştırıp verdim başlarda zamanla alışana kadar suyu azaltıp süt verdim içemeye başladı tabi ısıtıyorum soguk sevmiyor sizde o şekil deneyin belki içer
Ayberk_alper Cici bebe yediriyor sanız onu devam sütü yle hazırlayın yada Pirinç unu yiyorsa onu devam sütü yle hazırlayın öyle deneyin bide
canimkizim2019 Benimde bebeğim asla içmiyordu anne sütünü kesince uyku sersemi verdiğimde almaya başladı biberonu .
Zeynaa1 canimkizim2019 kilosu geride olduğu için anne sütünü kesme dedi doktor takviye olarak ver dedi ama sütü kokluyor ve içmiyor kokusunu sevmiyor galiba
Zeynaa1 daiysdiuy meyveli muhallebi bilenyemiyor meyveli yoğurt da yemez yoğurt ayrı meyveyi ayrı yer biraz cins bı cocuk 😂😂 bende herşeyi düşünüyorum ama sevdiği meyvelerde de portakal kivi falan muzu hiç sevmiyor sutede onlarda katılmaz napacam şaşırdım 😕
Baldantatli Ben eczaneden hunnnap.marka keciboynuzu ozlu bisküvi aliyorum icine muz koyuyoruz iyi dövülmüş ceviz koyuyorum hafif sivi yapiyorum veriyorum tek benimkide icmiyo
Zeynaa1 Xece bende pınar almıştım sonra bimden aldım bugün ama yok icmedi biraz isittim ama kokluyor gibi yapıyor hiç bu zmaana kadar mama falan içmedi ondan galiba içmiyor ayranda beyaz ama ayranı içiyor sutu verince yaklaşıyor kokusu gelince geri çekiliyor almıyor