Gul-12 Arkadaslar prematüre bebegımın sindirimi cok hassas Nutrikonfor 1 bebelac mama bulamıyoruz acaba bildiginiz bir eczanede yada sıtede varsa yazarmısınız
Miraveben Gul-12 ben vazgeçtim artık bulamayınca sma geçtim 2 hafta önce istanbuldaydım eczanede vardı 99 tl
Gul-12 Miraveben adı ne acaba eczanenin arkadaşım var alıp gönderir 55 tl basladıgımız mama 2 ay içerisinde bu fiyat oldu
Gul-12 Miraveben sma comfort kullandık Nutrikonfor gıbı gaz yapmayan mama doktorumuz bulamayınca ona yönlendırdı ama bize hic ıyı gelmedı her bebek farklı
Miraveben Gul-12 aynen öyle karaborsa metrokent eczane başakşehir isterseniz orda çalışan arkadaşım var prematüre olduğu için hassas yardımcı olayım size bizimki 4 aylık zaten o yüzden sma aldık bulamayınca zaten 2 ay sonra ek gıdaya geçicek
Miraveben Gul-12 ilk bi kaç gün bizede zor geldi ama rezene falan hallettik bi şekilde yavaş yavaş alışıyor
Miraveben Arkadaşlarım o caddede çalışıypr 10 da en geç 12 de orda oluyorlar inşallah vardır size kargo yaparlar
Gul-12 Miraveben Allah tuttugunuzu altın etsın oladar mutlu oldumki cocugum o mamayı ıkınmadan keyıfle ıcıyor sadece sütümde yok cok saolun
Gul-12 Miraveben arkadasım maalesef gınderemedı avukat kendisi işleri vardı acaba bana gondertebılirmisiniz cunku evolvıa ve normal bebelacta bebege hıc yaramadı cok mutsuz