Yeldanuroner Neden valla daha kafayı yiycem gaz ilacı aldık denedi iyi ama sürekli uyanior emiyor on dakika bile olmior uyumsi hasta deil bir yeride agrimior anlamadım pskolojim bozuldu normalmi bu
aybkkara Yeldanuroner bende gaz belirtiside çok olmamasına rağmen 15 günlükten sonra uykuya dalamamaya başladı 🙄 hayır bebekler hep uyur diye bilirdim ben ondan çok kafaya taktım ama artık akışına bıraktım tüm yolları denedim çünkü uyuması için ama uyumuyo
Mom070 Yeldanuroner Yenidoğan bebeğin bi alışma süreci var dış dünyaya kimi deliksiz uyur kaldıramazsınız kimi de benim oğlum gibi uyumaz. Gazı olup olmadığına dikkat edin başka da yapacak pek bir şey yok.
27__ Yeldanuroner 19 günlük bebek dünyaya yeni adapte oluyor. Bence neden uyumuyor diye sorgulamayı yol yakınken bırak canim. Bebek bu isterse uyur istemezse uyumaz. Sen cok yoruluyorum yardim al eşinden annenden. Sen uyu dinlen ki sütün olsun.
Mom16 Yeldanuroner çok normal. Alışmaya çalışıyor Anne kokusu Anne kucağı istiyor. Bağırsakları henüz gelişmedi daha gaz çıkarmaya çalışıyor. Meme sadece karnını doyurmak için değil aynı zamanda rahatlaması için de. Bebekler ne yazık ki mışıl mışıl uyumuyor.
Mom16 Yeldanuroner canım bizim de öyleydi ilk 3 ay benim ve eşimin kucağında uyudu hep. İlk 3 ay nerde uyuduğu önemli değil yani nasıl uyuyorsa öyle uyusun. Alışır diye göğsüne almamazlık yapma. Biz duvara yaslanıp öyle uyurduk
Mom16 Yeldanuroner sevindim canım geçmiş olsun. Gazın çaresi kimyon buarada. Damlalar pek işe yaramıyor biogaia var flora düzenleyici onu kullanabilirsin ama kimyon gerçekten çok etkili.
ozgelin Hiahaha canımsın ya ☺️☺️ Yeni doğmuş ayrıca 14. Gün itibariyle gaz sancıları başlar yaklaşık bi 3 ay böyle malesef..ilaçlar hafifletir ama tamamen geçirmz. Biraz sabır..
Yeldanuroner ozgelin ya ben üç gündür kendimi parçaladım acaba hastami aciyormu biryeri nede boyle diye çok üzüldüm hastaneye götürdük gazı varmis yavrumun içim rahatladı en azından hasta deil😘🤗🤗🤗
ozgelin Yeldanuroner evet yaklaşık 14. Gün itibariyle başlar 😊kızmı kızsa daha çabuk bitiyor erkek ise bı tık daha uzun sürebilir..sıcak tut karnını
ozgelin Yeldanuroner olsun malesef dediğim gibi ilaçlarda yeterli gelmiyorr.bizm üç ay kadar sürdü..düzeliyor sonra şimdi alışma süreside var minik anca alşck dışarıya..
Gamzeli2206 Yeldanuroner 19 günlük uyumuyor ne ki 60 günlüğe kadar uyumuyorlar gecem gündüzüm yoktu gazdan gaz ilacı kullanın doktora gidip
tgr123 Gamzeli2206 50 günlüğüz bizde öyle geceleri doğru düzgün uyku yok yatırıyorum 40 dk sonra kalkıyor bi türlü dalamıyor