Prz Arkadaşlar merhaba☺️ Sizlere bir sorum olacak bana yardımcı olursanız sevinirim 🥰 kızım 8 aylık ilk doğumum ilk bebeğim ek gıdaya geçtiğimiz dönemde çok güzel yemek yiyordu ama 7.ayın başlarında iştahsızlık başladı yemek yemeyi reddetiyor uyku düzenimiz zaten bozuldu artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ama en çokta yemek problemimiz beni çok üzüyor çünkü iki haftadır hiç bişey yemiyor sadece anne sütü ile besleniyor ayrıca tek göğsümüde 3.ayında reddetmişti şu an tek göğüsle besleniyor bir dip not düşmek istiyorum alt iki dişimiz çıktı başından böyle bişey geçen var mı?
GokturkAlp Prz bu gibi dönemler için formül mamayla takviye mi yapsan? Benimkide o dönemlerde gerileme yaşadı ama ben bir türlü biberon tutturamadım formül mama takviyesi yapamadım ama senin ki biberon alıyor ise destekleyebilirsin böyle zamanlarda.
Faray Prz benim kızımda 8 ay 7 günlük, öncelikle benimki de öyle yalnız değilsin ben iki nedene bağlıyorum, birinci atak dönemi, ikinciside etrafı keşfediyorlar ya o durum yemek ve uykudan daha çok dikkatlerini çekiyor
1ege1anne Prz dişten dolayı bu durumlar oluyor canım sabırlı ol bugunlerde geçecek baska bi rahatsızlığı olmadığından emin ol 🙏🏻 bizde hep diş döneminde bütün rutinler bozulurdu yemesi uyumasi oynaması hepsi değişiyor
Prz Eses20 belkide ya anlamadım ki üst dişler mi geliyor aceba ama geçer demi bu dönem benim korkum sürekli iştahsızlık olması
Prz GokturkAlp onu gece yatmadan önce biberonla içiriyorum günde sadece bir kez oda gece uykusuna yatmadan önce çünkü sayısını arttırırsam göğsümü bırakabileceğini söylediler😏 ama tşk ederim ilginiz için
Mom022 Prz süt ya da mama devam ediyorsa hiç sıkıntı etme. Üst dişler geliyor olabilir çünkü daha kabarmadan iştah kesmeye başlıyor. Yemesi icin zorlarsan ilerki dönemlerde yemekten cekinenilir korkabilir burda örneklerini çok görüyoruz. İnan ki o zamanlar bir şekilde oyun vs ile yedirebiliyorsun ama büyüdükçe bilinçleri yerine geldikçe iştahsız bebek aşırı zor
Beren- Kaşığı reddediyor olabilir mi acaba. Benimki de öyleydi üst dişler kabardigi için kaşık acitiyordu galiba elimle verebildiklerimi o şekilde veriyordum. Gerçi hala iştahsız ama buna da şükür napalim 😒