Kbralp 18 aylık oğlum . Tavsiyeleriniz, bilmem gereken şeyler neler kizlar . Çok tedirgin ve heyecanlıyım . Durmayacağı için genel anesteziyle yapılacak buda korkutuyor beni
17062019 Kbralp Herhangi bir saglik sorunu varmi? Mecburi degilse erteleseydiniz keske.Benim oglum 19 aylik.ama şuan yaptirmayi kesinlikle dusunmuyorum.Hem pandemi hemde soguk.ilk oglumu 3 yasinda yaptirmistim.cok rahat ettik yazin
Kbralp 17062019 darlık var canım enfeksiyon olabilir demişti doktor. 2 yaştan sonra önerilmiyor zaten
17062019 Kbralp Anladim canim simdiden gecmis olsun kolayca gecsin gitsin insallah.buyum oglum 3 yasinda sunnet oldu.doktorlarin dedigi gibi hic olmadi sukur.hatirlamiyor bile suan 7 yasinda.hafif sedasyon veriyolar zaten damar yolu açmiyolar yani ogluma acmadilar.10 dakika surmustu.eg1
Kbralp 17062019 canım biraz anlatrmisin sedasyon nasıl . Eşimin çalıştığı hastanede yaptrcaz ben ön görüşme yapamadım eşim görüştü sabah 9 da aç gelsin demiş doktor oda başka birsey sormamıs ben direk genel anestezi sanmistim