ftmird Kızlar siz sütünüz artsın diye ne tüketiyorsunuz rezene çayı da içiyorum bol su da içiyorum ama göğüslerim yumuşak nerdeyse hiç dolduğunu görmedim 🙁
Nesooo ftmird günlerdir bomboştu. Gece yatmadan önce iki ayvayı doğradım çubuk tarçın ve karanfil attım kaynattım içtim yattım. 5te Bebiş kalkınca emzirmeye kalktım göğsümü tutamıyorum ağırlaşmış epey dolmuş. Ama tabi gün içerisinde yine bomboş oluyor. Dene derim benim göğüslerim taş gibi oldu
Oslemm ftmird dereotu helva yeşil soğan birde bi annemiz yazmıştı incir kaynatıp suyunu içmiş bende yaptım faydasısın gördüm umarım size de yarar🌸
Mehmet ftmird canımm öncelikle bol bol sıvı gıdalar tüket, stresten uzak dur ve uyku uyku uyku🙈 ama bu bebişlerle uyku bıraz sor bn uyuyunca göguslerim tas gıbı oluyor🤣
Deletedmom412 ftmird boş göğüs üretime hazır olur emzirin sürekli. Yağlı süt var orda. Taş gibi dolu göğüste ön süt var doyurucu olan süt son gelen sütler 😊
ftmird Oslemm helva yada tahin helvası falan bebeğe gaz yapar mı gaz yapacak diye bişey de yiyemiyorum :(
Aybukebuyuyor Mehmet stresten uzak duramıyorum. Sürekli içimi kemirip duruyorum. Sinirimi bozan kişilere bela okuyorum. Tövbe diyorum. Ama kafamda sürekli o konular
ftmird Deletedmom412 ayy hiç saymadım ki ama çişini yapıyor onda problem yok canım çişini yapmayınca doymuyor mu oluyor?
Deletedmom412 ftmird 3-4 defa yapıyorsa çişini doyuyordur içiniz rahat olsun 🤗 Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabiliyor. Çiş sayısından anlayabilirsiniz yani😊
ftmird Deletedmom412 3 4 defa dan fazla bile oluyordur çiş sayısı altını değişirken bile yapıyor benim sıpam 😂 teşekkür ederim 🙏
Mehmet Aybukebuyuyor her hastalığın başı stres canımm uzak durmaya rahat ol mutlu hısset 🥰 sutun artsın bebısın karnı doysun🤣🤗
Anni ftmird göğüslerin terbiye olmuştur benimde hep yumuşak ama hep sütüm var taş gibi hic oldugunu bilmem süt geliyor bebek kilo alıyorsa sorun yok ama yine arttırmak icin -yaş maya biraz pekmez ve vişne suyu farklı meyvesuyuda olur ama en iyi visne oluyor karıştr ic canm arttığını göreceksin
ftmird Anni bebişim daha 18 günlük kontrolünü bekliyorum umarım yetiyodur kilo da alıyordur teşekkür ederim tarifin için 💕