balarisi_2019 Bugün oğlum 16.cı ayına girdi ama tek kelimesi dahi yok. Cok korkuyorum. Böyle durum yaşayan varmı ?
Peyker19 balarisi_2019 bir doktor instagramda paylasmisti bu soruyu 18. Ayi beklemek lazim demsti canim
thisismylife balarisi_2019 hiç takma canım oğlum 22 aylık daha düzgün bir kelimesi bile yok zamanla konuşacaklar zaten bol bol konuş onunla daha çok küçük her çocuk farklı kimi erken konuşur kimi geç 🥰🤗
balarisi_2019 Sevinc543yakut yok canım maalesef onlarda yok. Her dediğimi anlıyor, hikaye okuyorum cok severek dinliyor,parmağı ile ıh ıh diyip gösteriyor ama hiç konusmuyor
Alp02 balarisi_2019 18 aylık oğlum mama , baba diyo çok nadir bazen onları bile demiyo ben de götüreceğim doktora bu arada benim de her dediğim şeyi anlıyor yapıyor
balarisi_2019 thisismylife inşallah canım bi an önce konuşur. Bir kelimesi bile olsa biraz rahatlayacam ama hiç yok
Tugce22 balarisi_2019 benim kızımda 16 aylık be oda sadece baba diyor aglarkende mama diye aglıyor ama bilinçli mi soyluyor bilmiyorum bende doktora goturmeyi dusunuyorum artık.
balyanak52 balarisi_2019 eltimin oğlu 3 yaşında daha adam akıl bi söz çıkmıyo ağzından bazı çocuklar geç konuşur
balarisi_2019 GoGirl hiç tv izlemiyor canım sevmiyor da, durmadan hikaye kitabı okuyorum, konuşma kartlarına bakıyoruz yada mutfakta Yanımda oluyor abisi ile oynuyor tv ile hiç arası yok