Minasu Kızlar bebegım bir türlü yalancı meme almıyor wee markasının denedim almadı bakkal memesi aldım yine olmadı , bibs almayı düşünüyorum fakat bibs ile avent arasında kaldım sizce bibs mi ? Avent mi ? Bu konuda düşüncelerini önerilerinizi beklıyorum..🌸
Alismom Minasu mamajoo kullandık sophie kulladık avent kullandık hiç birini fazla tutmadı. Bibs i denedik asla bırakmadı evde 8 renk bibs emziği var 🥳
Duygusm Minasu Benim bebeğim hiçbirini almadı. Avent’i çok övdüler ama hiç istemedi. Baya para da harcadık bunun için. Ama almazsa almasın annesi, bıraktırma derdi olmuyor en azından 🤷🏻♀️
KumsalRoza Avent aldim.cok severek aldi.sonra canim macera istedi heralde bibs aldim çok guzel görünüyordu 🤭 onu istemedi.ve genelde okudugumz çoğu insanın bebegi aventi sorunsuz kabul ediyor gibi.
Minasu KumsalRoza evet görünüşe aldırmamak lazım bibs çok güzel duruyor ama benım çocuğum kabul etmiyor emzik kabul edecegı alacagı bir emzik olması lazım birde avent çok pahalı e bebekte kalmamış emzik 😒😒
Srhnzlcn KumsalRoza bende öyle özenerek aldım bibsi hiç almadı ağzına😅 napım çok güzel görünüyo fotoğraf çekerken fln kullanıyorum😅
KumsalRoza Minasu su an fiyatları bilmiyorum ama aventin 2 adeti bibsin teklisiyle aynıydı. Ama bu dediğim yaz dönemindeydi.ne oluyor acaba bu ara boyle mama yok emzikler de mi yok oldu simdi😏
Denizlina Minasu ben avent wee nuk hepsini denedim bibs almayim pahalı derken iki katı para verdik denerken😂😂 şimdi bibs alıyoruz paşa paşa 4 6 haftada değiştirmek gerekiyormus ikincisine geçtik çok büyük rahatlık uyacağı zaman veriyorum çok yardim ediyor uyumasima
Minasu KumsalRoza şu an fiyatları uçmuş kuzum 80 TL maalesef hatta teklisi 50 TL 🤦🏼♀️ Doğru söylüyordun mama yok emzik fiyatları uçtu doğru düzgün birşey bulamıyoruz 👎🏻
Melosing Avent ve 4-5 marka daha denedik bibs tuttu sadece. Bins çok hafif olduğundan bence daha kolay tutabiliyorlar
birboncukannesiiii Minasu avent çünkü kullanıyorum.. bibs i araştırdığım da bikaç ayda şişiyomuş şişince yenisini almak lazımmış faln duydum. Şaşırdım korktum açıkcası. aventin yeni doğan setini aldık ve içinden emziğini verdim. 6aydan sonra bi tık biyüğüne geçicezZ
Yasemila Minasu tomme tippee kesinlikle. 5 aylığız hiç bir emzik almadı bibs dahil evde var mor renk. 5. Ayında bibs verdim şuan emzikle uyuyor 😂
KumsalRoza Srhnzlcn 😅😅nasil da özendim var ya rengarenk alirim diye ille de tipsiz avent dedi bebem🤪artik ben de 6.aydan sonrasını fosforlu avent aldim onunla oyalaniyorum😀