Gizemmatalay Bebeğim altı aylık. Sürekli emmek istiyor gece de aynı şekilde gündüzde. yani yenidoğanken bu kadar sık emzirirmiyordum. üst dişleri çıktı şu an çıkmakta olan dişi de yok öncesinde hep dişlerden dolayı olabilir diyordum ama dişleri çıktı yani. başka ne sebebi olabilir bunun? yarın doktor kontrolümüz var Ona da soracağım ama tecrübeli annelerden de fikir almak isterim.
Anya Gizemmatalay benim kızım 9 aylık o bile yapışdı bana sürekli istiyor yani öyle alışdılar artık🤦♀️
27__ Gizemmatalay emmek iseyince eline elma havuç ve verseniz. Büyük ihtimalle açtır. 6ayliksa artık Süt onu doyurmaz
Gizemabc Gizemmatalay Yaa maalesef benim kızım 8.ayından beri memeye düşkün. Şuan 13.5 aylık. Nerdeyse yarım saatte 1 meme istiypr. Bezdim
Seselif Gizemmatalay yaşına girecek hala aynı 11 ay 18 günlük ek gıda alır yer güzelce de maşallah üzerine yine bi meme keyfi yapmadan keyfi yerine gelmez gece de emerek uyur yapışık ikiz gibiyiz çok yoruldum. şuan da meme de bana bakıyor bilmiyor ki annesi onu çekiştiriyor😄
sugra Seselif İyi günler, yazınızı gördüm,sormak istedim,gerçi baya zaman keçmiş, kızınız normala döndümü, ben de sizin durumdayım da
Seselif sugra merhaba şuan kızım 23 aylık emzirmeyi kademeli olarak 1.5 ayda kestim ben inanın hayatımız düzene girdi.Eskiden hiç bişey yapamazdm sürekli üzerindeydi alışkanlık olmuştu ama memeyi kesince istahimizda da bozulma olmadı ev yemeklerini de yemeğe başladı.Gece hala 2 3 kere kalkıyor su için ama hemen geri yatıyor.Kax aylık çocuğunuz şuan bilmiyorum ama zor olsa da geçiyor hepsi.Uygunsa ayı da kademeli azaltmayı deneyin ben önce gündüz hiç vermedim hep oyaladm.baska şeylerle gündüzü unutunca geceyi kesmek de daha kolay oldu.uzun yazdım biraz ama şuan emmiyor çok rahatız
sugra Seselif tesekkur ederim cevapladiginiz icin, 12 aylik kizim,daha erken amma emzirmeyi sonlandirdigimda dediklerinizden faydalanacagam🙏🏻