Arafinannesi Kızlar merhaba..Doğumdan sonra saçlarım çok dökülmeye başladı zaten ince telli ay ne olur denediğiniz işe yarayan bi ürün yada bir yöntem var mı?
Pptya Arafinannesi 9.hatta 10 ayıma kadar dokuldu kel kalicam sandim cok sukur duzeldi eskisinden daha sagkikli gorunuo cok sukur
Mehtap26 Arafinannesi canım sinozun saç dökülmesine karşı şampuanını kullanmaya başladım şimdi daha az dökülüyor tavsiye ederim
mayispapatyasi Arafinannesi sana tek tavsiyem önce kan değerlerine baktırıp takviye edici vitamin başlaman içeriden vitamin takviyesi olmadan ne kadar sampuan bakım kremi vs denesen de boş yani
Gkcakgul Benimde aynı durumda saçlarım😫 demir eksikliğinden dolayı döküldüğünü okudum bir yerden şuan hatırlamıyorum 😬 bende devit e başladım. Sonuç ne olur bilemiyorum inşallah durur artık 😥
Arafinannesi Gkcakgul benim demir eksikliği sorunum hep var zaten doğumdan sonra aksattım başlayayım inşAllah yine..
Arafinannesi Mehtap26 ya bende sinozun bakım ürünlerini kullandım ama Sinozun hiçbir faydasını göremedim ama şampuanını bilemiyorum denemek lazım..
Arafinannesi mayispapatyasi evet ya hamileligimde kullandığım için miydi bilmiyorum hiç hayatımda o kadar gürleşmemişti..
Esoesma Arafinannesi ben kuru karanfili kaynatıp saç diplerime sıkıyorum YouTube da görmüştüm. Dökülmem %80 azaldı ve yeni saçlarım çıkıyor bebeğim 5 aylık ve inanılmaz dökülüyordu bence bir deneyin.
Beyya06 Esoesma sıcakken mi sıkıyorsunuz soğuyunca mı? Kokusu oluyor mu 🙈 duştan önce mi sonra mı 🙈 kafamda deli sorulaar 💆♀️ Bilgilendirirmisiniz biraz?
mayispapatyasi Arafinannesi bide hamilelikte bebek içinde bütün vitaminler şeyler onu beslemek için ekstra artar. Ama emzirirken senden emer ve alır bütün vitaminleri sende kalmayınca vücudun sinyaller vermeye başlar 🤷♀️🤷♀️
Canevlatlarim54 Arafinannesi bende öyle diyordum ama kestirdim. Hep kızımın ellerinde boynunda saçım vardı kapalı oldugum için de kestirdim
Adige3062 6aydir benimde dökülüyor dicem ama dökülmek ne demek aktı resen saclarim Hallelles in sampuanini aldim eskisinden bi tık iyi ama tam anlamiyla dökülme bitmedi ama degerlerime baktırmak bi türlü nasip olmadi cok niyetledim
Arafinannesi Adige3062 bebeği aşıya felan götürürken bi kan testi yapalım inşAllah cnm bende hastaneden kaçıyorum ama bakmak lazım..