maraslihatun Keciboynuzu özü ya da pekmezi veriyor musunuz? Hurma özü ayni sekilde ya da üzüm pekmezi veriyor musunuz. Bagisikliklari icin neler veriyorsunuz onu ogrenmek istedim. Oglum 9 aylik oldu su an. Fikirlerinizi bekliyorum 🌸
Mom079 maraslihatun benimkide dokuz aylık. Eşim erzurumlu ordan hakiki pekmez getirtti onu veriyorum. Kemik suyu yapcaktım beceremem diye kalkışamadım. Ev yoğurdu. Kendim lor peynirini yapıyorum ğeynir altınsuyu ekliyorum çorbalara falan. Ek gıdayı seven bi bebek çok şükür. Tüm sebzeleri yer. O yüzden faydalı gördüğüm herşeyi veriyorum
damlahira maraslihatun Evet veriyorum keçiboynuzu pekmezi üzüm pekmezi dut pekmezi bunları veriyorum ek.gidaya başladığımdan beri
hilaliii maraslihatun üzüm pekmezi ve keçiboynuzu özü veriyorum ben canım 😍 bide fındık badem ve cevizi robotta çektim pekmezle karıştırıyorum çorbalarına ve kahvaltılarına katıyorum 9 aylık
Balbocegi maraslihatun hergün pekmez, 2 tam ceviz, 15-20 adet antep fıstığı, çeyrek avokado, peynir (lor), kuru siyah üzüm, zeytin, yumurta veriyorum. Çorbaların da muhakkak kemik suyu, diğer öğününde de et+ sebze oluyor. 11 ay 10 günlük
maraslihatun Mom079 harika 🌸 bende üzüm pekmezi veriyordum sadece ek gidaya baslayali bu pekmezi çeşitlendirmeyi düşünüyorum. Sizlerin d3 fikrini alayim dedim.😃
maraslihatun damlahira bende basladim 9 aylik olunca oglum keciboynuzu özü ve hurma özü veriyorum pekmeziyle pek farki yok acikcasi ama dutta iyo fikir 🌸🌸😍
Mom44454 Bir gün ev yapımı dut pekmezi bir gün keçiboynuzu özü pekmezi hünnap marka veriyorum. Gün içerisinde mutlaka bir tüm ceviz veriyorum. İncir hurma ve kan üzümü veriyorum
damlahira maraslihatun Şuan 2 buçuk yaşında pekmez bal hepsini yiyor kek ve kurabiyeye katıyorum bayıla bayıla yiyor
Busrabektas maraslihatun keçiboynuzu özü ve dut özünü haftada 2-3 kere kahvaltılarına ekliyorum. Beslenme alışkanlığı nasıl alışırsa öyle gider, ona yarar olacak Herseyi ayına ve gelişimine göre verebilirsiniz.
Mom44454 maraslihatun evet canım etli olduğundan ötürü seviyor bebekler. Maraşta salkım halinde kuru üzümler var ya onlar gibi etsiz değil bide daha yumuşak
maraslihatun Pptya kasikla veriyorum ben bazen istemiyor bazen aliyor 😃 tadi pek tatli degil sevmiyor ondan bebisler 🌸🌸