Dilara412 Kızım 5 aylık uyuduğu zaman yarım saat sonra ya da 40 dk sonra geri uyanıyor neden böyle atak haftası falan da değil ? Bebeğinizin uyku ritimleri nasıl
DuyguDamla Dilara412 benimkidr 5,5 aylık doğduğundan beri gündüz hep yarım saat 40 dakka uyumuştur bazen şaşar 1 saat uyur ama grnellikle hep böyle alışkanlık galiba 😌
DilaraYigit1 7 aylık 20 dk uyuyor uyanıyor çok yoruldum artık şimdi rezene verdim Bir kaç çay kaşığı bakiyim uyuck mi uzun deniyorum
CaglaCeylin Cocugunuz derin uykuya dalamiyor herhalde destekle uyuyor destek kesilince otomatik uyaniyor. 40 dk sonra derin uykuya daliyorlar. Destegi kesin öyle deneyin
iremm__2 CaglaCeylin ben hiç sallamaya alistirmiyorum. Ağlayınca kucağına alıyorum sakinleştirip tekrar yatağına yatırıyorum. Kendi kendine uykuya dalıyor
DuyguDamla CaglaCeylin yanlış anladın canım sallamıyorum zate uzun zamandır ama uykusu hep aynı çok nadir sallarım zorlanırsak atak dönemlerinde falan yani
DuyguDamla CaglaCeylin ama dediğim gibi benim kızım doğduğundan beri gündüz hep kısa uyur sallasamda sallamasamda