Zsnbr Kızım iki aylık doğduğundan beri d vitamini gaz damlası bide 45. Günden beri kan damlası veriyorum bunları üst üste veriyordum bugüne kadar bugün aklıma geldi üst üste vermek doğru mı 😂😂 yeni aklıma geldi üzgünüm 😂
minibebee Zsnbr sabah birini akşam birini veriyorum ben gaz damlasına gelince de her gün vermek ne kadar doğru bilemiyorum
Zsnbr Necla61 prematüre doğdu. Normalde 4. Ay başlıyorlar bizim 45. Gün başladık 🤦🏻♀️ Ama duruyorken üst üste veriyorm ha
Hilaldgsn Zsnbr bizim doktorumuz gaz ilacını günde dört defa ver demişti her üç saatte bir beslendikten sonra gaz ilacını verirdim d vitaminini sabahları mamasına katıp verirdim kan ilacı da vermedim ikisi de kustu sürekli midesi bulandı mamadan kestim bende
Mombaby123 Benimde 2,5 aylık bizde de bi anda kilo aldı diye doktor kan damlası verdi ben aralıklarla kullanıyor üst uste vermiyorm
Zsnbr Mombaby123 hc aklıma gelmemişti bugüne kadar aralıklı vermek 🤦🏻♀️ Yarından snra dikkat edim bari
Zsnbr Hilaldgsn Bn sdce bi defa 5 damla gaz ilacı veriyorm biogai diye bi damla onun dışında işte d vitamini direk veriyorm kan ilacını da üst üste veriyordum hepsini
Hilaldgsn Zsnbr bende onu verdim de bi doktor bana o gaz damlası değil probiyotik dedi 😂😂 metsil kullandık ve çok iyi geldi o benim minnaklarıma
Zsnbr minibebee bn hergün veriyorum ya doktor o konuda bsy demedi bna doğduğundan beri veriyorm 🤷🏻♀️
Mombaby123 Bence her gün gaz damlası kullanma hatta bırak kendine kendine yapmaya alissn benm 2.5 aylık iki kere ya verdim ya vermedim her gün 10 dakika karnına masaj yapıyorum artı her gün 1 bardak kimyon ıciyorm