Asyu Merhaba benim 2aylık bebeğim var doktorumuz menenjit aşı yaptırmamızı söyledi ama ben de 1yaş öncesi yapılmadığını biliyorum bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
VerAvci Asyu ücretli aşıyı söylemiş doktorunuz alıp yaptırıyorsunuz, devletin yaptığı menenjit aşısı 1 yaşında oluyor .. ben sdece rotayı yaptırdım, 1 yaşında devletin yaptığı menenjiti yaptıracağım
hulya1406 VerAvci bizde bugün olduk aşı.Rota ne için ve kaç paraya yaptırdınız? Zorunlu değil yaptırmak isterseniz dedi hemşire
Gamzosgamzos Yapiliyor biz 9 ve 11 de bexsero 13 ay 9 gunluguz bu ay nimenrix Allah nasip ederse 21.ayda son doz bexsero olacagiz
Dery hulya1406 zorunlu aşı degil. Eczanelerde 310 liraya satılıyor. 2 doz. Agizdan damla şeklinde veriliyor. İshal aşısı diyebiliriz
VerAvci hulya1406 310 civarıydı en son ben 290 a aldım 1 dozunu tabiii Bağışıklığı güçlü olsun diye öyle hatırlıyorum yani
Dery Ben Rabiays hulya1406 evet malesef Rabbim herkese alım gücü versin. Ben riske atamadim yaptırdım
Bahriyei Asyu bize 3 aylık muayenesinde yaptılar menenjit aşısını, 2 tane oluyor hatta .. nimennix ve bexsero isimlerindeki aşırılar..
Muhasebeciana Asyu yapiliyor csnim 2 tip menenjit ve rootayi ysptirdik biz menenjitin B serisi olan Bexero yu 3 ayina birkac gun kala oldu aradan 24 gun gectikten sonrada A tipi menenjit olan nimenrix ve rotayi ayni anda olduk bexero halsizlik ates yspti diger ikisindr gsyet normaldi kizim hatta bexero nun ikinci dozunu olucaz haftaya cuma gunu. Her doktor fsrkli sekilde planliyor yasindsn sonra olanda var bu asilari 7 ayds olanda var 3 ayda olanda var ona gore isimleri ve doz sayilsri degisiyormus