ikicocukluAnne_ Arkadaşlar 2 haftalık bebeğim nasıl kullanıyorsunuz siz bu damlayı günde 3 kere 3 er damla dedi eczacı ama işe yaramıyor siz nasıl kullanıyorsunuz zararı olur mu
Timurunannesi ikicocukluAnne_ canim sabah 8 damla akşam yedi damla veriyorum. Hala devam ediyorum. Saatinde verirseniz daha etkili olur
turunculuanne ikicocukluAnne_ biz de günde 3 kere 3 er damla başlamıştık. Sonra arttırdık 3 kere 6 şar damla. En son günde 4 kez 8 er damla vermeye başladım.. maksimum dozu günlük 32 damla zaten. Başlangıç dozu bir süre sonra yetersiz geldiği için arttırdık
goktug-06-01 ikicocukluAnne_ Doktorumuz bize gümde dört defa 14 damla şeklinde dedi ama ben pek işe yaradığını görmedim bi tane şurup verdi şimdi doktor nurse harvey colex herkes faydalı diyo bide onu deneyin
Esrams sabah 06:00 öğlen 12:00 akşam 18:00 gece 00:00 de 6 şar damla veriyorum saatinde verirsen etkili olur
ikicocukluAnne_ Ay gerçekten mi ya kolik galiba hiç durmuyor ya ağlama raddesine geliyorum bende korkum 2 haftalık ya ondan bişey olmaz değil mi küçük diye yani
Esilanur ikicocukluAnne_ canım sana bişey söyleyimmi sab simlex fayda ediyor digerlerinden hiç bir fayda alamadık ne kadar kullanırsan kullan tam tamına gazı hiçbir damla çeçirmiyor 9 aylık olduk hala var tavsiye hiç kullanma bence yediklerine dikkat et çok gazlıysa 3 damla yeter
nilcvsdanic ikicocukluAnne_ Günde 4 defa 8′er damla veriyordum 15 gün sonra 1 damla artır demişti doktor bana şimdi 9 damla veriyorum faydasında goruyorum bebeğim sadece bu ilacı severek içiyor
Esrams ikicocukluAnne_ 15 günlüktü başladığımda birde size minik ama etkili bir tavsiye vereyim katkısız güvendiğiniz bir yerden zeytinyağı alın internetten bebek gaz masajı diye araştırıp elinizde ısıtın yagı karnınaa ve ayaklarına masaj yapın günde 2 defa ben çok faydasını gördüm
Mutlupapatya ikicocukluAnne_ ben 6 damla olarak kullanıyordum ama memnun kalmadım nurse iyi geldi kızıma
EAS Bende 6 saatte bir 15 damla şeklinde kullanıyorum. Gayet memnunum. Mamasına karıştırıp veriyorum. Biogaia ile birlikte kullanımını öneriyorlar