Durukusunannesii Kızım aşı oldu bugün hafif ateşi var daha cok cıkmasın diye vercem ama nekdar vercem bilmiyorum ?
Egurbuz20 Durukusunannesii canım benim oğlum 9 aylık ben hala bir çay kaşığı veriyorum yetiyor ayına bakma sen hep bir çay kaşığı ver
Araseymen Durukusunannesii 2 aylık bebeğe calpol vermeyin lütfen doktorlar bile fitil yazıyor calpol 6 aydan önce hicbir doktor yazmadı bize.
Ayzam29 Durukusunannesii kiloya göre hesaplanır calpol verilmesi lazım ilk etapta çocuğunuzu rahatlatin kıyafetlerini olmazsa ilik dus ates takip edin ates de iyidir vücutta 37.5 gibi olursa calpol verin
Yesilcay Egurbuz20 hep bı çay kaşığı verilmez canm doktor söyler olcegini yetersiz ölçek verdiğin de etki etmez öyle bi hata yapmayı
Durukusunannesii Araseymen evet fitil var evde ama ben ilk cocugum olduğu için korktum atamadm fitili oyüzden calpol aldım .
esmerayes Araseymen calpol ve fitil ayni sey zaten ikiside parasetamol ayrica fitil daha agir bilgilendireyim. 2 aylik bebegi birakin daha buyuk bebeklere bile fitil son caredir
Mervekvser00 Durukusunannesii doktor bana calpol yazmıştı verdim hiç biseyde olmadı bı çay kaşığı ver kuzum bişey olmaz
Ecemilaninannesi Durukusunannesii verilebilir çogu kataciger yetmezligine neden oluyor paresetomol yüklemesinfdn dolayı ama 1 kez bişey olmuyor bende kendi çocuguma verdım
Sonsuzmutluluk Durukusunannesii yarım fitil verebilirsiniz doktorumuz 8 kilo altına sadece fitil öneriyorum dedi