Ela123 Uyanık olduğu bütün vakitlerde bilfiil ağlayan kızıma piyanolu oyun halısı alsam ilgisini çeker mi daha çok mu küçük, ne alabilirim oyuncak vs eğlendirebileceğim ne olabilir bebiş ufak aklıma birşey gelmiyor
Vera1810 Ela123 canım oyun halısı için erken bence bol bol bedenen temas edın şarkılar soyle devamlı göz göze bakın
Eslembaby-Cennetmomy Ela123 anca çıngırak oyalar canım küçük kicuk plastik kutulara pirinç fasulye mercimek kuru yemiş kabuğu gibi şeyler koyup farklı sesler de çıkarin ayrıca şarkıları çok seviyorlar geç karşısına bol bol şarkı söyle he birde farklı kumaşları eline ver dokunma duyusu gelişsin oyun halısı için bir ayı var daha birde dönenceler dikkatini çekebilir bu aylarda
Ela123 Vera1810 göğsüme koynuma yatırmaya çalışıyorum ortalığı yıkıyor illa omzumda arkaya dönük duracak çocuğumun yüzünü göremiyorum özleyince sırtımı dönüp aynadan bakıyorum suratına şaka gibi nefret ediyo benden
Vera1810 Ela123 kız ne bilsin nefreti güldürdün beni. Ayakta kalmak istiyordur o yuzden bagırıyırdur bol bol şarkı söyle sen 🐥