Ecrinada Ssmaral benim bebeğim de hiç tutmadı Philips avent aldım bibs aldım damaklı hıc tutmadı ya napsam tutar 5 ayı bitiyor
4bilge12 Ssmaral oioinin emziğini deneyebilirsiniz. Meme ucu bibsin meme ucuna benziyor. Ama ondan daha kısa ve silikon. Ben kızım da emzik istemiyor. Bunu sadece uykuya geçerken kullanıyoruz. Tavsiye ederim. 2’li olarak 55 liraya aldım e bebekten.
Demirac19 Ssmaral uykulu iken verin, eğer emziriyorsanız emziğe kendi sütünüzden damlatın ben öyle alıştırdım
Kk41 Ecrinada aventii bebeğim de tutmadı bibs aldım ama yorumları görünce tutmaz diye endişelendim 🙄 yolda daha insallah tutar😌
MiniKaya Kk41 aventi tutmadıysa bibs biraz daha zor çünkü ucu büyük olduğu için zorlanıyorlar benim oğlum aventi tuttuğu halde bibse zor alıştı ama şimdide aventi istemiyor chicco physioforma yada tommee tippee breast-lıke deneyebilirsiniz
Ecrinada Kk41 ya ne yapsam tutmuyor canım artık tutsun diye yalvarıyorum çünkü emzik kurtarıcı midesi bulanıyor kapmak gerek
Ssmaral MiniKaya aventi tutmadı şöyle önce tutuyordu ama bıraktı ama biberon alıyor yani boş olanı istemiyor illa içi dolu olacak
pamuk-prensesim Ecrinada bende çok da zorlamayın ya benim kızımda tutmuyor çok denedim vazgeçtim bende 9 ay olduktan sonra da bıraktırmak için uğraşmaya başlayacaz o yüzden zorlamıyorum artık emzik tutsun diye
Arzugulhzl Almıyorsa zorlamayın derim zaten diş damak bozukluğuna ağız kokusuna sebebiyet veriyor ayrıca sonrasında bıraktırmak için hem kendiniz yoracaksiniz hem de bebeğinizi.