Kızlar merak ediyorum da cocugun sorumluluğu bakımı vs. Falan hep anne mi üstlenmeli yani annenin görevi mi sadece baba da destek olup yardım etmesi gerekmez mi aylardır o kadar uykusuzum ki eşimde son 1 haftadır evde işe gitmiyor her sabah saat 10 olmadan kalkmıyor bebeğim gece defalarca uyanıyor hiç doğru düzgün uyku yok ne bebeğimde ne ben de şikayet etmiyorum bebeğim evladım sonuçta tabi ki dayanıcam ama sabahları da mesela 5 te 6 da kalkıyor en geç yatak odasından küçük odaya geçiyoruz bir daha kalkınca eşim uyuyor tabi ben sabahları cok gergin olmaya başladım gözümden uyku akıyor yani anne olmak evet kolay bişey değil hepimiz öyleyiz diyeceksiniz evet hepimiz öyleyiz anne olmak cok ta güzel bir şey Allahım ne kadar şükretsem az kızım için ama babanın da anneyi düşünüp cocukla ilgilenmesi gerekmez mi eşim mesela bu tatil günlerinde bir kere olsun ne bileyim 8 de kalkıp kahvaltıya kadar sen uyu biraz demedi demiyor gerçekten böyle olmak istemiyorum ama cok gergin oluyorum bu sabahta niye gerginsin diyor uykum var dedim uyku varsa ben nabayım diyor bana niye böylesin diyor kalkmış 10 buçukta kalk bir erken biraz da uyu de ne bileyim kahvaltıyı bir kere de sen hazırla sizlerin nasıl eşleri ben yanlış mı düşünüyorum acaba