Nilim Bebeğim 1 aylık dün ilk aşısını oldu gece çok uyuyamadı bugünde ateşlendi bu aşı ateş yapmaz dedi doktorumuz ama böyle bi durumla karşılaşan var mı 37.3 37.4 cikiyo dusuyo tekrar yulseliyo 😞
Balannesi Nilim 37.5 kadar olan ateş pek dikkate alınmıyor. Üzerini kalın giydirmeyin fazla örtmeyin gece takip edin😊
Meryem_ Nilim o makinalar ne kadar rahat olsada tam ölcüyü veremiyo biliyor. Isterseniz bi poposundan ölcün. Ince giydirin üstünü hafif biseyle örtün
Ygz Nilim canım öncelikle ev ısısı iyiyse sadece zıbınıyla kalsın ben öyle yapıyordum soyuyordum hemen. Düşmezse çay kasıgının ucuyla calpol verebilirsin
Nilim Sevdaarel aradım 37.5 olunca götür dedi ama bu braunun alından atesolceri kullanıyorum o da çok sağlıklı değil diyolar şimdi de soğukta çıkarmak istemiyorum ne yapcagimi şaşırdım acikcasi🤦🏻♀️
Sevdaarel Nilim oda 25 derece olsun soy vi zıbınlakalsın koltuk altına konuşanlardan varmı ondan koy istersen yada açile bi götür istersen için nasıl rahat edecekse bende kafadan ölçer var pic marka iyi sonuç veriyor
Nilim Sevdaarel üstünü cikartiyorum biraz düşüyo ateşi sonra tekrar cikiyo uyuyamiyo da uyuyan bi bebekti çünkü
Sevdaarel Nilim geçecek bi şekilde sen içini rahat tut ve dua et benim oğlumda ateşlenmişti ama rota aşısından 4 çünkü ayda sabaha kadar beklemiştim başında calpol vermiştim
Denizkum Nilim geçmiş olsun alarmınızı her saat başına kurun gece boyunca takip edin yeni doğanlarda ateş riskli Allah’a emanet 🙏🏻
Havvahavvaejderha Nilim limon dilimi koy ayak altina ateşini alır ama sakin ola sirkeli su falan deneme