Prens_annesi2_5_20 [img] Bu kitaplardan kullananlar var mı kızlar ve kaç aydan kullanmaya başladınız sizce yararlı mı fikirlerinize ihtiyacım var A101 gelicek İnternete göre fiyatları uygun almak istiyorum ama bilgim yok 😊
ikizminikler Prens_annesi2_5_20 kullanmadım bebeklerim bir aylık olmak üzere ben almayı düşünüyorum tek tek gösterip konuşursunuz anlatırsınız bence ilgisini çeker öğrenmeyecek sonuçta bi aşinalık kazanacak hemde sizin ilginizi dahada hissedecek
Balkizlarim Prens_annesi2_5_20 valla normal sebzeleri evdende gösteriyorum 😇🤍 hayvan oyuncağı var bul tak onu oynatıp sesleri kendim yapıyorum 🤞✨ 🤗 sen bilirsin ben gördüm almadim
Prens_annesi2_5_20 ikizminikler bebeğim 9 aylık aslında anlarda artık küçük değil ama eşim erken yor 3 yaşını bekleticek bence şuan tam zamanı ama anlamıyor işte. Yorum için teşekkürler bende sizin gibi düşünüyorum, 😊
Prens_annesi2_5_20 Balkizlarim oyuncağı çok fazla yokki canım istiyorum ki oğlumla vakit geçiricem ilgisini çekicek birşeyler yapalım o yüzden 9 aylık bebeğim 😊Teşekkürler yorum için 🌼
ikizminikler Prens_annesi2_5_20 9 aylıksa kesinlikle almalısın bu eşler zaten hep böyle 😂 ne gerek varcı
Prens_annesi2_5_20 ikizminikler yaa sorma bide tartışıyoruz bu konudan dolayı ne anlarmış ne bilirmiş daha küçükmüş şimdi küçük diye birşey yokki bizden daha zekiler akıllılar ve erkenden daha çabuk öğrenirler çok kızıyorum eşime bazen 😠
Eser3458 Ben aldım cnm bir yasında oradan gösterdim sesleri çıkardım o da çıkarmaya çalışıyor mesela horozu göster soğanı göster diyorum gösteriyor meyveleri nam nam nam diyo filan almak istersen