Merveges Kızlar merhaba calpol sürüp almıştım oğluma 2. Ay aşısında belki ateşi çıkar diye daha hiç kullanmadım ama buzdolabına da koymadım acaba bozulmuş mudur sıcak yerde odada cunku
GoGirl Merveges oda sicakliginda duruyor acmadiysaniz sorun olmaz acilanlar 1 ay snr etkisini bitiriyor
Melisinannesi_ Merveges şurupların bazısı dolapta basısı oda sıcaklığında saklanır calpol de oda sıcaklığında saklananlardan
Merveges Kuzumveben hayır açmadım hiç sadece oda sıcak biraz ondan bozlumusmudur diye düşündüm buzdolabı fazla soğuk olduğu için kullanmam gerektiğinde soğuk soğuk vermek istemedim oğluma
Mom28 Merveges yok bozulmaz merak etme mutfak tezGahina koy cnm.bebek küçük şuan ben kışın dolaba koymuyorum olurda rahatsizik olursa verdiğimde soğuk olmasın daha kötü sonuçta ondan dolayı heo dışarda birakirim
Mom28 Esilanur Evet geçiyor nette de bakabilirsin ama ben nette dgeil Dr söylemiyle biliyorum acilde Dr söylemişti varmı evde diye evet 1 ay önce aldım dedim oda etkisi azalıyor yeni yazacam dedi 🙄kafama göre yazmıyorum inanıp inanmamak sizr kalmış 👌
Merveges Mom28 bende ondan korkuma dolaba koyamadım olmadı odası daha serin oraya koyayım teşekkür ederim canım
Merveges Melisinannesi_ iyi ozaman canım teşekkür ederim çünkü odam biraz fazla sıcak oluyor bazen o yüzden korktum acil bir şey olursa diye dolanama koyamadım çok soğuk oluyor cunku
Melisinannesi_ Merveges canım 25 derce normal zaten daha serin bir odaya koyabilirsin evinin sıcaklığını bilmediğim için