Altntaskadrye Kızlar 1 ay sonra ek gıdaya başlıyoruz inşallah hazır edeyim istiyorum , bebek tarhanası ve diğer bebek ürünlerini nerden alabilirim önerdiğiniz site ya da mağaza var mı 🌸
duzenlianne Altntaskadrye vitmadoğal gıda var ben ordan aldım. Bebek irmiği tam buğday unu siyah üzüm özü almıştım ben ilk başta ☺️
ikiprensannesii2 Altntaskadrye Aşçı anneden tarhana, irmik, bebe bisküvisi, buğday ve pirinç unu İnstagramdan anamurtropik diye bir hesap var yiyebileceği meyveleri aldım Birde ben bursada yaşıyorum sütgetirbursa diye bi hesap var süt ve yoğurt alıyorum
Eylulum5 Instagram peneleope gurme var bi bakın derim ürünleri doğal ve alerjen bebekler için de ürünleri var bende oradan alacağım bizimde 1 ay sonra ek gıdaya geçiyoruz 🥰
Altntaskadrye Eylulum5 teşekkürler bakıyorum hemen canıım 🥰 aynıyız desene inşallah sorun yaşamayız 🤲😍
Altntaskadrye duzenlianne çok sağol canım bakayım bende onları düşünüyorum ilk etapta teşekkür ederim 😍
duzenlianne Altntaskadrye rica ederim ne demek sormak istediginiz birşey olursa yine yardımcı olurum seve seve 🥰🥰
Altntaskadrye duzenlianne çok teşekkürler kafamda bir sürü soru var aslında sorarım yine Allah razı olsun 🤲🦋🌸
ikiprensannesii2 Altntaskadrye pirinç ununu henüz denemedim buğday ununu çok sevdi içine meyve koyuyorum, avokadoyu çok sevdi aldığım yerde gerçekten çok güzel daha önce başka bir yerden almıştım hoşuma gitmemişti
Altntaskadrye ikiprensannesii2 maşallah annesi sevmesi güzel bişey bende deneyeyim inşallah benim kızımda sever 🥰🐣