Asell9 Merhaba anneler, Ek gıdaya geçtik tadımlarımız bitti. İrmik pirinç unu buğday unu yulaf ruşeym vs gibi şeyleri alip memnun kaldığınız bir yerler varmi? Markette bizim kullandığımız ürünler ile ayni mi? Bir öneriniz var mi?
Ebruili Asell9 makarna vitmadan alıyorum canım. Ne kadar doğru içerik bilemem ama bana göre markettekilerden daha iyiyimiş gibi geliyor.
Busranisa Asell9 e bebekte varmı acaba bu ürünler keske olsa alırım ordan . Birde yulaf ezmesi olsa olurmu acaba blendrdan geçirrim
Asell9 Ebruili Teşekkür ederim bakacağım 😊 1 paket ne kadar süre gidiyor acaba 1 mi almalıyım 2 mi herşey den
Giizz Migrosta oluyor oradan alabilirsiniz. Organik bölümü var hatta. Bide mahalledeki yerel marketlerdede olabiliyor. Yulaf lapası yapabilirsiniz meyveli
Ebruili Asell9 sürekli kullanacaksanız fazla almanızı tavsiye ederim az az alıp gereksiz yere kargo ödemeyin ☺️☺️ Ben pirinç unu 1 paket alıyorum her siparişimde onu az vermeye özen gösteriyorum ama bebek irmiğini 2-3 paket alıyorum aynı zamanda yulaf da satın alıyorum ama bazen iyi ayıklanmamış oluyor dikkatli kullanırsınız onu sorun çıkarsa kesinlikle vitmaya yazarsınız. Unlar ruşeym vs 1 paket almıştım 13 aylığız hala bitmedi karbonhidrat fazla vermemeye özen gösteriyorum yeme düzenini her zaman dengede tutmaya çalışıyorum
Asell9 Ebruili peki bebek irmiği ve bizim kullandığımız irmik farkli mi onu merak ediyorum da bende bu hafta sipariş edeceğim pirinç unu pek iyi değil diyorlar di okumuştum onda emin olamadım dediğiniz gibi 1 tane alayım onu o zaman
ZeynepAksoy Bebeğim 6 aylıkken aşçı anneden muhallebi karışımı, yulaf unu, tam buğday unu, bebek irmiği ve pekmez aldım, çok da memnun kaldım tavsiye ederim 👍🏼 10 aylık olduk 10kiloyu geçtik yeni sipariş vereceğim inşallah en yakın zamanda
Ebruili Asell9 bebek irmiğinde irmik taneleri yok gibi bir şey arasındaki fark bu pirinç ununu da sürekli irmik vermemek için alıyorum arada değişiklik şart muhallebi konusunda, ki pirinç vb ürünleri vermediğim zaman pirinç unundan muhallebi yapıyorum yani buradan da destekliyorum / dengeliyorum gıdalarını. Pirinç unu kilo aldırır besin değeri yoktur diyorlar ama sürekli verilirse tabiki kilo alır bebekler ama vitamin yok diye bir durum olamaz her besinin kendine ait vitamini vardır sadece irmik daha zengindir bu konuda
Asell9 Ebruili merhaba ben alışveriş yapacağım da kargo hep sabit mi yoksa belli tutar üstü bedava oluyor mu
Ebruili Asell9 2 ay önce en son alışveriş yaptım canım belli bir fiyat üstüne kargo ücretisiz o fiyata gelene kadar muhtemelen sabit kargo ücretidir.