Uykucubv Bebeğim kakasını yapmamak için poposunu sıkıyo başına gelen var mi kasiyo kendini yapmamak için bunu nasıl çözebilirim
Anne06_ Uykucubv kabızlık canim acıdığı için sıkıyordur zeytinyağ verseydin biraz bide suyunu dikkatli iciriyor musun kizm 7 aylik ne zman suyuna dikkat etmesem maalesef kabiz biraz zeytinyağ veriyorum
TDE Uykucubv poposuna yani kakasını yaptığı yere pamukla biraz zeytinyağ sürsenşz yapsr belki. Annem benim bebeğime geçen öyle yaptı bir de karnına ılık havlu koydu o şekilde rahatladı evladım
Morfrenk Uykucubv 10 tane kuru kayısı, 2 cennet hurması, 1 elma üzeri geçecek kadar su konulup 8 dakika pişirip yedirmenizi öneririm. 4 güne kadar kavanozda bekleyebilir. Ara sıra gün kurusu kaynatıp içirirsenizde faydası çok olur
Uykucubv Morfrenk teşekkür ederim ama bu saatte bulamam şuan olmuş gazını cikariyor ama tam yapacağı esna sıkıyor
Morfrenk TDE evet zeytinyağını hemen sürmeniz o an için çok rahatlatabilir tuvaletini yapar muhtemelen ama sık sık oluyorsa dediğimi yapabilirsiniz
Uykucubv Morfrenk ya tam düzeldi diyorum ama gene aynı oluyor en son cumartesi yaptı tuvaletini biraz koyu 1 aydır bu sskildeyiz