2pasaAnnesiii Asyaasya az canim cok zayif vayyyy yazikkkk 10 kilo olmasi gerekli 😂😂😂😬saka saka gayet iyi bin masallah sagligi yerinde olsun zaten zayifliyorlar yurumeye baslayinca
Bremenmizikacilari Asyaasya ben de 10 gün sonra götüreceğim hem aşıya hem kontrole. Bakalım ne diyecek
Hasfa Bremenmizikacilari doktorum o şekilde demişti bize ona istinaden dedim ama oda yanlış demiş olabilirmi bilmiyorum hiç iddaa edemem 🤷♀️😀 benim kızımda az kilo aldığı için 3 ayında 4 ayı bekledi çünkü katlarsa ek Bişey vermem dedi öyle de oldu çok şükür 🌸🌺
Bremenmizikacilari Hasfa aslında bebekten bebeğe değişir bu ama internetten bilgilerde de 5. Ay yazıyor o yüzden 😊
Emelekin Bremenmizikacilari yoo doktorumuzda gayet iyi dedi ne fazlası ne azı olması gereken buymuş ayda 500 gram almışız. Sağlıklı olsunlarda kilolu olmuş olmamış önemli değil. Bazen yapabiliyoruz annelik içgüdüsü ile diğer bebeklerle kıyaslama ama önemli olan sağlıklı olmaları bu boy kilo olayı birazda genetik bence kısa boylu anne babadan uzun boylu bir çocuk bekleyemeyiz
isilozgan Bizimkide 3 aylikken 5100 du suan 3 bucuk olduk🙄🤷♀️seninkisi gayet normal bence asil bizim boyle post acmamiz lazim ustelik benimkisi 3700 dogdu
isilozgan Bremenmizikacilari evet reflumuz var virde alerji cikti istahsizlik cok var memefe emmiyor alerji mamalarida cokkotu zazor iciyor
isilozgan Bremenmizikacilari sagol canim ama eskisi gibi kusmuyor artik esimde minyon bende bebekken cok zayifmisim ayda100 gr alirmisim anne babanin benekligine benzer diyorlar tamamen genetikde olabilir bence