Kızlar oğlum günde 5-6 defa büyük abdest yapıo ne zaman azalacak doktor başta çölyak ve inek sütü alerjisinden şüphe duydu ama kilo alımı iyi diye bakmadı🙄 acaba sizde de oluyo mu bu kadar çok merak ettim? 4ay 8günlük miniğim
1PrensAnnesi mama weriyosan normaL sadece anne sütü aLan bebekLerde kabızLık normaL ama mama werenLerde sürekLi kaka oLuyomuş
GmzSnn hiç mama yok sadece anne sütü🙄
GmzSnnbende bekliyim burda 🙈 benimkide oyle kendisi alsa icmiyor kasikla zorla iciriyorum kendini kusturuyor resmen
1PrensAnnesi benm oğLanda sürekLi kakasız bezi yok doktorda dedi kabız oLsa normaL ama yapıyosa da sütün yağLı we çok yaradığı için dedi yağLı süt kaka yapmasını sağLıyo bide yedikLerin çok çeşitLiyse süte geçtiği için daha çok yağLanıyodur
1PrensAnnesi canım benim oğlumda 3 aylık sadece anne sütü alıyor hala öyle her bezi kakalı merak etme bu sütünün yaradığını gösteriyormuş anne sütü alan bebeklerde günde 10a kadar normalmiş.
GmzSnn hadi ya🙄 o zaman sevineyim ben☺️ Bizim doktor inek sütü alerjisi ve çölyak ilk başlarda böyle belli edio diyince korkmuştum içimi rahatlattın allah razı olsun
GmzSnn yani kaka yapmaması iyi mi ?? Bziimki de sürekli çişini yapiyo sadece 3 4 günde bir kaka yapiyo.bu normal mi cnm..
qqulsum55 ay inş öyledir cnm ya sorun olmasnda 😍 allahtan barmış ben gbi
1PrensAnnesi benim bebeğim de çişini çok yapiyo kakasını da 3 4 günde bir yapıyor.. ay ben çölyak tan korkuyorum açıkçası.. Allah korusun..Ben hem mama hem emziriyorum sence olurmu öyle bişey 😔 korkuttun şimdi beni kız
Esraabrklu cnm çölyak ve inek sütü alerjisi genelde aşırı büyük abdestten dolayıymış doktor bundan dolayı şüphe etmişti tabi yinede araştır bi
Esraabrklu en normaLi 👍🏻👍🏻👍🏻 Çiş yapmıyosa sıkıntı ama kaka iki üç güne bir bazen dört normaL 👍🏻👍🏻👍🏻
Tedirgin oldum şimdi 😐
GmzSnn ohhh iyi ☺ korktum ..
1PrensAnnesi yani kakasını birkaç gun yapmaması iyi mi kötü mü çişini baya yapiyo bu aralar kakasını da yapiyo 2 gündür ama bilemedim şimdi
Esraabrklu sadece anne sütü alıosa 10 güne kadar bile yapmasa sorun yok😍 ama en net bilgiy tabiki doktor verir